Zoeken

Touch of Esthetic

Touch of Esthetic, Sittard

Wolfrathstraat 21 6136BZ Sittard Limburg
6136BZ Sittard
Limburg
Website: http://www.touchofesthetic.nl
0031625436217
Sittard, Limburg
Schoonheidssalon

Bedrijfsprofiel

Bij Touch of Esthetic zijn we uw vertrouwde bestemming voor postoperatieve en huidverbeterende behandelingen in Limburg, België. Opgericht door de ervaren therapeuten Majdouline en Loubna, zijn we zeven dagen per week geopend om u de zorg te bieden die u verdient. Onze specialiteiten variëren van After Lipo Massages, ontworpen voor een sneller herstel na liposuctie, tot Maderotherapie en Anti-Cellulite Massages. We streven naar perfectie en klanttevredenheid, en dat weerspiegelt zich in de lovende recensies die we ontvangen. We bieden ook huisbezoeken aan voor uw gemak. Vertrouw op ons voor effectieve, klantgerichte behandelingen.

Informatie

Touch of esthetic is d kliniek in limburg voor effectieve post op behandelingen zoals after lipo massage bindweefselmassage cupping en bodyshaping. Krijg ik korting als ik meerdere massages boek? Ga naar de inhoud Kan ik een massage nemen zonder dat ik geopereerd ben? Kan ik zonder afspraak binnenkomen? Kenniscentrum Komen jullie ook aan huis? . Touch of Esthetic is d kliniek in Limburg voor effectieve post OP behandelingen zoals after lipo massages en body shaping.

Inhoud

  • Krijg ik korting als ik meerdere massages boek?
  • Ga naar de inhoud
  • Kan ik een massage nemen zonder dat ik geopereerd ben?
  • Kan ik zonder afspraak binnenkomen?
  • Kenniscentrum
  • Komen jullie ook aan huis?

Belangrijkste producten, dienste, merken

Onze belangrijkste diensten zijn gericht op postoperatieve zorg en huidverbetering. Hier zijn enkele van onze meest populaire behandelingen:After Lipo Massage: Speciaal ontworpen voor een sneller en beter herstel na liposuctie of andere cosmetische ingrepen.Maderotherapie: Een massagebehandeling die helpt bij het herdefiniëren van lichaamscontouren en het verminderen van cellulitis.Bindweefselmassage: Deze behandeling stimuleert de vernieuwing van bindweefselcellen, wat bijdraagt aan huidverbetering.Afslankmassage: Een massage die helpt bij het afbreken van vetweefsel en het verwijderen van overtollig vet.Anti-Cellulite Massage: Gericht op het verminderen van het uiterlijk van cellulitis voor een gladdere huid.ZwangerschapsmassageLipoedeem massage

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:after lipo massage limburg - touch of esthetic

Onze bezoekers over Touch of Esthetic

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Touch of Esthetic
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Schoonheidssalon. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Sittard, provincie Limburg of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Wolfrathstraat 21 6136BZ Sittard Limburg, Sittard
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!