Zoeken

Halkes Detective Service

Halkes Detective Service, Goes

Middelburgsestraat 6 4461EH Goes Zeeland
4461EH Goes
Zeeland
Website: http://www.halkesdetective.nl
0113-283996
Goes, Zeeland
Recherchebureau

Bedrijfsprofiel

Halkes Detective Service is een agentschap voor particulier onderzoek. Het biedt u met feitenonderzoek een helpende hand bij het verkrijgen van uw recht. Het agentschap heeft een vergunning van het ministerie van Justitie om op te treden als particulier recherchebureau. Het is aangesloten bij de Brancheorganisatie voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).

Informatie

Gemakkelijk benaderbare priv detective in goes helpt u bij het verzamelen van de bewijzen die u nodig hebt voor het halen van uw recht. Onderzoeken Pluk idee & vorm Over halkes . Halkes Detective Service biedt u een helpende hand bij het verkrijgen van uw recht.

Inhoud

  • Onderzoeken
  • Pluk idee & vorm
  • Over halkes

Belangrijkste producten, dienste, merken

Als u zit met een conflict of probleem waarmee u naar een advocaat wil stappen, is het belangrijk dat u alle informatie daarover compleet, feitelijk en overzichtelijk kunt aanleveren. Halkes kan u dan helpen met het verzamelen van de benodigde informatie en bewijzen, die te ordenen en ze overzichtelijk te presenteren.Naast dit juridisch feitenonderzoek biedt Halkes ook allround particulier onderzoek aan. Hieronder vallen alle soorten onderzoek die doorgaans worden geassocieerd met het werk van een privédetective. Daarbij valt te denken aan de opsporing van uit het oog verloren personen, het screenen of identificeren van mogelijke zakenrelaties, verhaalsonderzoeken en onderzoeken naar lichte vormen van criminaliteit.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:privédetective nodig? bel halkes detective service.

Onze bezoekers over Halkes Detective Service

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Halkes Detective Service
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Recherchebureau. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Goes, provincie Zeeland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Middelburgsestraat 6 4461EH Goes Zeeland, Goes
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!