Zoeken

GO Teambuilding

GO Teambuilding, Utrecht

Hondsrug 601 3524BZ Utrecht Utrecht
3524BZ Utrecht
Utrecht
Website: https://goteambuilding.nl
+31646424622
Utrecht, Utrecht
Evenementenorganisatie

Bedrijfsprofiel

“GO Teambuilding is ontstaan vanuit een missie: kwalitatieve bedrijfsuitjes bieden. Ik werkte eerder voor evenementenbedrijven en miste daar een stuk kwaliteit én diepgang. Dit moest anders. Omdat ik uit een creatieve ondernemersfamilie kom, ben ik samen met mijn ouders begonnen. Zo ontstond ons eerste uitje: Het Jeukwoordenspel. Dit was gelijk een groot succes. Hierna volgden andere uitjes zoals Office Olympics en Zoek de Behendige Mol. Onze bedrijfsuitjes onderscheiden zich door maatwerk, originaliteit én kwaliteit. Hier geen bierpomp en ballonnen clown of studenten voor de groep. Inmiddels zijn we sinds de oprichting in 2019 hard gegroeid. Wij werken nu met meerdere vaste partners door het gehele land. Ook hebben wij een vaste pool van presentatoren en productiekrachten. Doordat wij nog steeds met een klein team werken, kunnen we snel schakelen. Daarom is vrijwel elk uitje maatwerk. Dit zorgt tot vele tevreden klanten. Hoe leuk is het bezorgen van die glimlach én die topdag. Ik ben enorm dankbaar dat wij dit werk kunnen doen. Mogen wij jouw bedrijf binnenkort blij maken?”

Informatie

Wij van go teambuilding verrassen graag met originele bedrijfsuitjes en of teambuilding spellen. Een actieve spelmiddag met afwisselende uitdagingen en een dosis kantoorhumor. laat u en uw team ook door ons verrassen!. Leef je uit en doe waar je normaal alleen maar over praat.

Inhoud

  • Tel:+31646424622
  • +31-6 46 42 46 22
  • Bel voor meer info: +31646424622
  • Ga naar de inhoud

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:go teambuilding voor bedrijfsuitjes die je nergens anders vindt

Onze bezoekers over GO Teambuilding

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over GO Teambuilding
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Evenementenorganisatie. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Utrecht, provincie Utrecht of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Hondsrug 601 3524BZ Utrecht Utrecht, Utrecht
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!