Zoeken

Ian Sportcoaching

Ian Sportcoaching, Haarlem

Van nouhuysstraat 17 2024KT Haarlem Noord-Holland
2024KT Haarlem
Noord-Holland
Website: https://iansportcoaching.nl/
0630301850
Haarlem, Noord-Holland
Sport

Bedrijfsprofiel

IanSportCoaching is een personal training service van Ian, een personal trainer. Met ervaring in de fitnessbranche is hij gepassioneerd om mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en sterker, gezonder en gelukkiger te worden. IanSportCoaching.nl biedt een scala aan diensten, van een-op-een personal training tot groepslessen en voedingsadvies. Alle plannen zijn afgestemd op de individuele behoeften.

Informatie

Persoonlijke coaching op maat voor jou. Wat is hardlooptraining hoe vaak kun je hardlopen en hoe train ik voor een 5km. dat is waar ian sportcoaching uit haarlem voor staat. Dit zijn de meest gestelde vragen m. als personal trainer en coach helpt ian jou o. B. A. met hardloop ocr en business coaching.. T. hardlopen. Bij al deze vragen kan ik je helpen maar om meteen de eerste vraag te beantwoorden Wat is een hardlooptraining Simpel gezegd je hardloopschoenen aan doen en naar buiten en hardlopen is een hardloop training. Natuurlijk komt er iets meer bij kijken zoals wat is je korte en lange termijn doel wat motiveert je wat is je huidige niveau en meer. Ik bied hardlooptraining en coaching op maat aan oftewel alles afgestemd op jouw doelen en belangrijker op wat jij kan en wil kunnen. Mijn belangrijkste taak als je hardlooptrainer en coach is om je fit en gezond te houden terwijl je constant progressie boekt. Wist je dat de eerste maand online coaching helemaal gratis is en dat je nergens aan vast zit!.

Inhoud

  • +31 6 30 30 18 50
  • Ga naar de inhoud

Belangrijkste producten, dienste, merken

Personal training, bootcamp, hardlooptraining, tennis conditie training

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:personal training en coaching op maat - haarlem en omgeving

Onze bezoekers over Ian Sportcoaching

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Ian Sportcoaching
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Sport. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Haarlem, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Van nouhuysstraat 17 2024KT Haarlem Noord-Holland, Haarlem
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!