Zoeken

Spraytan Veldhoven

Spraytan Veldhoven, Veldhoven

Gerstacker 40 5505 KE Veldhoven Noord-Brabant
5505KE Veldhoven
Noord-Brabant
Website: https://www.spraytan-veldhoven.nl
0646434677
Veldhoven, Noord-Brabant
Schoonheidssalon

Bedrijfsprofiel

De Spraytan Veldhoven salon. Een spray tan behandeling is een populaire manier om snel en gemakkelijk een gezonde bruine teint te krijgen. Ik geloof absoluut in het spraytanning alternatief voor de zon en zonnebank, simpelweg omdat:1: Het een gelijkmatige dekking geeft; een spraytan biedt een gelijkmatige dekking van de huid, waardoor oneffenheden en ongelijke verkleuring worden verminderd.2: Snel resultaat: Spraytanning is een snelle en eenvoudige manier om bruin te worden. Een behandeling duurt maar zo'n 10 a 15 minuten en blijft zo'n 5 á 10 dagen zitten.3: Gezonde uitstraling: Een spraytan geeft de huid een gezonde, stralende uitstraling, wat bijdraagt aan een aantrekkelijke en verzorgde uitstraling.4: Veilig: In tegenstelling tot blootstelling aan UV-straling van de zon of zonnebank, is een tan spray behandeling een veilige manier om bruin te worden. Het geeft je in 10 a 15 minuten een prachtig bruine huid. Werkwijze Met een speciaal spray tanning apparaat wordt de GlowXX DHA airbrush tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt al vrij snel hierna een mooi egaal bruine huid! Een behandeling duurt maximaal 15 minuten en blijft zeker 'n 5 á 10 dagen zitten.

Belangrijkste producten, dienste, merken

tan spray, spraytan, tanning spray, spray tan

Webwinkel: Nee

Land: ()

Onze bezoekers over Spraytan Veldhoven

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Spraytan Veldhoven
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Schoonheidssalon. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Veldhoven, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Gerstacker 40 5505 KE Veldhoven Noord-Brabant, Veldhoven
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!