Zoeken

MOTORcity Amsterdam

MOTORcity Amsterdam, Amsterdam

Jarmuiden 31 1046AC AMSTERDAM Noord-Holland
1046AC Amsterdam
Noord-Holland
Website: http://www.motorcityamsterdam.nl
0204808010
Amsterdam, Noord-Holland
Motoren

Bedrijfsprofiel

Dé motorzaak van Amsterdam en omgeving. Dealer van 6 prachtige motor merken waaronder: Yamaha, Kawasaki, Can-Am, Suzuki, Royal Enfield en CF Moto. Met gemiddeld meer dan 400 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is er bij ons volledig vernieuwde en herstylde showroom voor ieder wat wils. Met meer dan 100 jaar aan technische "know how" staat ook onze technische afdeling geen uitdaging in de weg. Wij leveren onderhoud aan bijna alle motormerken, dus ook waar wij geen dealer van zijn. Het maakt niet uit of je komt voor een kleine onderhoudsbeurt of een uitgebreide blokrevisie. Onze schadeafdeling is ingericht op het ontlasten en afwikkelen van een vervelend traject. Zo is het onze taak om iemand zo snel weer technisch veilig, verantwoord maar vooral weer tevreden op de weg te krijgen. Daarnaast hebben we een kleine 100.000 producten standaar op de plank liggen om onze technische afdeling, maar ook onze directe klanten snel te kunnen voorzien van onderdelen. Dit kan zowel via onze vernieuwde onderdelen shop of alle standaard kanalen.

Belangrijkste producten, dienste, merken

motorzaakcan-amyamahakawasakiroyal enfieldsuzukicf motomotor onderhoudmotorscootera2 motornaked bikeschadehersteltoermotorenmotor kopenmotor occasionmotorzaak noord-hollandmotorverhuurmotoronderdelenmotoraccessoiresmotor werkplaatsmotorblog

Webwinkel: Ja

Land: ()

Onze bezoekers over MOTORcity Amsterdam

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over MOTORcity Amsterdam
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Motoren. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Amsterdam, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Jarmuiden 31 1046AC AMSTERDAM Noord-Holland, Amsterdam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!