Zoeken

IJslander

IJslander, Oldebroek

Oude Dijk 10 8096RK Oldebroek Gelderland
8096RK Oldebroek
Gelderland
Website: https://www.ijslander.com/
0525 – 63 34 20
Oldebroek, Gelderland
Speeltoestellen

Bedrijfsprofiel

Al sinds 1996 bouwt IJslander aan de toekomst. We leren kinderen en jongeren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We laten volwassenen zien dat spelen nog altijd leuk is. En ouderen dagen we uit om fit en vitaal te blijven. Dat doen we met onze duurzame, onderhoudsvriendelijke en 100% herbruikbare sport- en speeltoestellen.

Informatie

Sport- en speeloplossingen van ijslander. Wij maken sport- en speeltoestellen van circulaire materialen die duurzaam onderhoudsvriendelijk vandalismebestendig en herbruikbaar zijn. wij zijn d fabrikant en leverancier van speeltoestellen. En wij streven naar een circulaire economie. onderhoudsvriendelijk en herbruikbaar. Wat dat inhoudt? We willen dat al onze sport- en speeltoestellen 100% herbruikbaar zijn. lees meer.. We doen het voor de generaties van nu n de generaties van straks..

Inhoud

  • Stel je vraag
  • (0525) 633 420

Belangrijkste producten, dienste, merken

Speeltoestellen

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:fabrikant & leverancier in speeltoestellen | ijslander

Onze bezoekers over IJslander

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over IJslander
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Speeltoestellen. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Oldebroek, provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Oude Dijk 10  8096RK Oldebroek Gelderland, Oldebroek
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!