Zoeken

LEEUW opleidingen

LEEUW opleidingen, Eindhoven

Avignonlaan 9b 5627GA Eindhoven Noord-Brabant
5627GA Eindhoven
Noord-Brabant
Website: http://www.leeuwopleidingen.nl
040 264 73 73
Eindhoven, Noord-Brabant
Rijschool

Bedrijfsprofiel

LEEUW opleidingen is sinds 1962 een begrip in het verzorgen van rijopleidingen voor consumenten en bedrijfsopleidingen op het gebied van intern transport, code 95 en veiligheid voor de zakelijke klanten. LEEUW opleidingen is een bedrijf uit Zuidoost Brabant met verschillende vestigingen in Eindhoven. Wij hebben opstaplocaties voor vrachtwagenopleidingen in Weert, Helmond en Veghel.

Informatie

Bij leeuw opleidingen kunt u snel !

Inhoud

  • 040-2647373
  • Tel:0402647373

Belangrijkste producten, dienste, merken

U kunt bij LEEUW opleidingen rijopleidingen voor de scooter, brommobiel, motor, auto, aanhanger, camper, bus, vrachtwagen en tractor volgen. Ook kunt u bij ons een theoriecursus voor het vaarbewijs volgen en tijdens een slipcursus leert u hoe u moet handelen bij onverwachte situaties op een bijvoorbeeld nat wegdek. Wij verzorgen ook rijbewijskeuringen.Wij hebben een groot aanbod van nascholingen voor code 95. Op logistiek vlak kunnen bedieners van een hoogwerker, reachtruck, heftruck, meeneemheftruck en EPT/stapelaar bij LEEUW opleidingen met en zonder ervaring opleidingen volgen. Er zijn diverse opleidingen op het gebied van VCA, EHBO en ADR alsmede bedrijfsopleidingen voor taxi, planner wegtransport en ondernemersopleiding transport.

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:leeuw opleidingen - leeuw opleidingen

Onze bezoekers over LEEUW opleidingen

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over LEEUW opleidingen
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Rijschool. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Eindhoven, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Avignonlaan 9b 5627GA Eindhoven Noord-Brabant, Eindhoven
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!