Zoeken

Topkop

Topkop, IJsselstein

Boerhaaveweg 54b 3401 MN IJsselstein Utrecht
3401MN IJsselstein
Utrecht
Website: https://www.topkop.nu/
+31650854562
IJsselstein, Utrecht
Kappers

Bedrijfsprofiel

Topkop is een natuurlijke kapper. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke producten van #Natulique. Dit is een Deens biologisch gecertificeerd merk. Zowel de haarverzorging als de haarverf zijn vrij van parabenen, siliconen en ammonia. Tevens verkopen wij de sieraden van #Pimsandpearls Deze sieraden worden duurzaam gemaakt in een Nederlands atelier en de edelstenen en edelstaal zijn afkomstig uit nederland. Wij verkopen dit in de salon en in onze webshop topkop.nu

Informatie

Topkop ijsselstein is een priv kapsalon en staat voor professioneel advies natuurlijke & bio haarproducten stralend & gezond resultaat en een top service. Bij Topkop kapper in IJsselstein staat de behandeling volledig in het teken van jouw gezondheid en die van jouw haar. bezoek ook eens onze natulique webshop. Door vooraf een behandelplan te maken afgestemd op jouw wensen en de conditie van je haar en door te knippen snijden naar de natuurlijke valling van je haar wordt het beste uit je haar gehaald. . Voor het kleuren en de styling worden alleen producten bestaande uit natuurlijke ingredi nten (98 2%) allen bio-gecertificeerd gebruikt.

Belangrijkste producten, dienste, merken

#kapperijsselstein #Natulique #Pimpsandpearls #natuurlijkehaarverzorging #natuurlijkehaarverf #edelstenensieraden #edelstaal #ijsselstein #utrecht

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:home | topkop | kapper ijsselstein | privé kapsalon | natuurlijke haarverzorging

Onze bezoekers over Topkop

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Topkop
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Kappers. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats IJsselstein, provincie Utrecht of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Boerhaaveweg 54b 3401 MN IJsselstein Utrecht, IJsselstein
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!