Zoeken

Sunny Exodus

Sunny Exodus, Hoofddorp

Schinkelstraat, 48 2131DK Hoofddorp Noord-Holland
2131DK Hoofddorp
Noord-Holland
Website: http://www.sunnyexodus.nl
0645916711
Hoofddorp, Noord-Holland
Webwinkels

Bedrijfsprofiel

Sunny Exodus wil de toekomst van onze kinderen waarborgen door eerlijke producten te verkopen en Gods Boodschap door te geven aan de volgende generaties: een knuffel vanuit Het Hart. Mens, dier en natuur behoren één te zijn. Iedereen is gelijkwaardig aan de ander. Onderlinge verschillen zijn géén beperking, maar een verrijking van ieders leven en kunnen de meest interessante gesprekken tot stand brengen. Sunny Exodus wil mensen verbinden. Onze doelstelling is samen aan een mooie toekomst voor onze kinderen werken, Gods Boodschap toepassen in ons leven, opdat mens, dier en natuur weer samenkomen in Gods Nieuwe Wereld.

Belangrijkste producten, dienste, merken

Baby-kinderproducten, waaronder speelgoed, knuffels, Mozes mandjes, rammelaars, rugzakken en muziekdoosjes. Duurzaam, biologisch, ecologisch & handgemaakt. Ook verkopen we Solar lampen, knijpkatten, boeken en kraamcadeaus.

Webwinkel: Ja

Land: ()

Onze bezoekers over Sunny Exodus

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Sunny Exodus
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Webwinkels. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Hoofddorp, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Schinkelstraat, 48 2131DK Hoofddorp Noord-Holland, Hoofddorp
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!