Zoeken

Natuursteenbedrijf Tonkes

Natuursteenbedrijf Tonkes, Veendam

Transportweg 55 9645 KZ Veendam Groningen
9645KZ Veendam
Groningen
Website: https://www.tonkesnatuursteen.nl/
0598 612 391
Veendam, Groningen
Natuursteenbedrijven

Bedrijfsprofiel

Tonkes Natuursteen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in natuursteen producten. Maak uw keuze uit onder andere Graniet, Composiet of hardsteen voor uw nieuwe tegels of decoraties. Wij leveren natuursteen op maat en installeren deze ook bij u thuis. Bij ons vindt u onder andere vloertegels, wandtegels, trappen, tafelbladen, vensterbanken en interieur voor de badkamer. Veel van de tegels zijn zowel geschikt voor buiten als voor binnen. Neem een kijkje in onze showroom in Veendam of op onze website. Bij Tonkes Natuursteen hebben wij wat u zoekt.

Informatie

D specialist in natuursteen is tonkes natuursteen. Natuursteenbedrijf Tonkes in Veendam is al sinds 1935 een begrip op het gebied van levering verwerking en bewerking van natuursteen. hier vindt u de beste producten voor een betaalbare prijs. Oorspronkelijk was het maken van gedenkstenen de voornaamste activiteit van het bedrijf met als belangrijkste afzetgebieden Groningen Friesland en Drenthe. bekijk ons assortiment hier!. Later werden deze werkzaamheden uitgebreid met maatwerk voor de bouw.

Inhoud

  • Close
  • 0598 612 391
  • Steensoorten tuintegels
  • Menu

Belangrijkste producten, dienste, merken

natuursteen vloertegels, natuursteen wandtegels, natuursteen trappen, natuursteen tafelbladen, natuursteen vensterbanken, natuursteen badkamerinterieur

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:natuursteenbedrijf tonkes - tonkesnatuursteen.nl

Onze bezoekers over Natuursteenbedrijf Tonkes

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Natuursteenbedrijf Tonkes
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Natuursteenbedrijven. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Veendam, provincie Groningen of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Transportweg 55 9645 KZ Veendam Groningen, Veendam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!