Zoeken

Smart Computerservice

Smart Computerservice, Volendam

Dieselstraat 9 1131JZ Volendam Noord-Holland
1131JZ Volendam
Noord-Holland
Website: https://www.smartcomputers.nl
0299201982
Volendam, Noord-Holland
Computers en Randapparatuur

Bedrijfsprofiel

Met 10+ jaar ervaring is Smart Computerservice uw allround ICT specialist voor het repareren, onderhouden en installeren van computersystemen en netwerkbeveiliging.Bezoek onze website voor meer informatie.

Informatie

Allround ict dienstverlening voor heel noord-holland. Terug van onze zomervakantie begon de ellende. persoonlijk contact en snelle service is bij ons een zekerheid. . onze televisie gaf geen beeld maar een scherm van strepen en blokjes... . Het is nu 14 januari dus 5 maanden later.5 maanden van veel bellen met ziggo In die 5 maanden zijn er 4 storingsmonteurs van ziggo langs geweest .De een plaatste versterkingskastjes en da ander haaalde ze weer weg of verplaatste ze naar andere plek.. etc Na ieder bezoek deed de tv het weer een paar dagen en dan begon het weer. 5 maanden van televisie kijken via mijn iPad.Gisteren kregen we het adres van Tom van Dijken en ..... hebben we hem direct gebeld en.......... vanmiddag is hij langs geweest........Tom zag direct waar het aan lag.... de bedrading! ( daar had nog niet n monteur het over gehad)Dit is hij gaan vernieuwen oude bedrading weggehaald en dat was niet eenvoudig in ons monumentale pand. Dat was kruipdoor sluipdoor.Als we meer dan 5 sterren zouden kunnen geven dan zouden wij dat zeker gedaan hebben!Voortaan ....als er weer iets is met de tv of met de computer dan weten we bij wie we moeten zijn.HARTSTIKKE BEDANKT TOM!!!En oh ja ...... hij is ook nog heel aardig! Anita en mick uit edamread more.

Inhoud

  • Tel:0299201982
  • >> bel 0299 ? 20 19 82
  • Write a review
  • Skip to content
  • Tarieven

Belangrijkste producten, dienste, merken

Wij kunnen overweg met alles besturingssystemen of het nu Windows, Apple en Linux is. Voor netwerkbeveiliging werken wij met Ubiquiti, Draytek en Netgate.Daarnaast kunnen wij u vrijwel alles aanbieden qua merken die er op dit moment op de markt zijn. Denk daarbij aan de grootte merken zoals: HP, Dell, Microsoft, Apple, Lenovo etc.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:allround ict dienstverlening noord-holland | smart computerservice

Onze bezoekers over Smart Computerservice

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Smart Computerservice
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Computers en Randapparatuur. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Volendam, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Dieselstraat 9 1131JZ Volendam Noord-Holland, Volendam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!