Zoeken

Kitbedrijf Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdam, Amsterdam

Bos en Lommerweg 6 3 1055 EB Amsterdam Noord-Holland
1055EB Amsterdam
Noord-Holland
Website: https://kitbedrijf-amsterdam.nl
020-2252663
Amsterdam, Noord-Holland
Kitbedrijf

Bedrijfsprofiel

Kitbedrijf Amsterdam || LAGE tarieven- de kit specialist in het kitten van badkamers, keukens en toiletten. Particulieren en bedrijven.Kit verwijderen is een specialistisch werk dat u het beste kan laten doen door de voegexpert van Amsterdam.

Informatie

Kitbedrijf amsterdam lage tarieven- de kit specialist in het kitten van badkamers keukens en toiletten. Kitbedrijf Amsterdam beschikt over een groot aantal medewerkers die op de hoogte zijn van de meest actuele technieken en bijvoorbeeld een raam afkitten binnen korte tijd. particulieren en bedrijven. Wij werken oa voor glaszetter Amsterdam. google reviews 4. Het spreekt voor zich dat wij een mooi afgewerkte kitlaag verzorgen waarop u tevens een garantie ontvangt. 9. Onze kitter bezoekt uw woning of bedrijfspand graag om een vakkundig advies te geven. Ook het kit weghalen behoort uiteraard tot de mogelijkheden wanneer u van plan bent om een bepaalde ruimte een andere functie te geven. Wilt u een keuken of een nieuwe badkamer plaatsen in uw woning? Dan zet u met het laten aanbrengen van professionele kitranden door een ervaren kitter de puntjes op de i. Een goed aangebrachte kitrand beschermt tegen vocht tocht en waterschade. Zo blijft uw woning of bedrijfspand up-to-date en voorkomt u eventuele schade in de toekomst door vocht of schimmel. Een hoogwaardige kitafwerking verhoogt niet alleen de uitstraling van uw omgeving maar zorgt tevens voor veiligheid en een goede isolatie..

Inhoud

  • Bel ons vandaag
  • Telefoonnummer
  • Tel:085–1301738
  • Bel 020-2252663
  • Tel:020 2252663
  • 020-2252663
  • Bel 020-2252663

Belangrijkste producten, dienste, merken

BADKAMER KITTEN TOILETTEN AFKITTEN KEUKEN AFKITTEN RAMEN KITTEN ZWEMBADEN KITTEN VLOEREN AFKITTEN DILATATIEVOEGEN KITTEN ZWEMBAD AFKITTEN KIT VERWIJDEREN

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:kitbedrijf amsterdam ® de kit specialist - areyoukittingme

Onze bezoekers over Kitbedrijf Amsterdam

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Kitbedrijf Amsterdam
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Kitbedrijf. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Amsterdam, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Bos en Lommerweg 6 3 1055 EB Amsterdam Noord-Holland, Amsterdam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!