Zoeken

KnolKaas

KnolKaas, Wognum

Westerspoor 4 1689 AZ Wognum Noord-Holland
1689AZ Wognum
Noord-Holland
Website: https://www.knolkaas.nl
0613412346
Wognum, Noord-Holland
Kaaswinkel

Bedrijfsprofiel

KnolKaas Wognum, het begint waarschijnlijk rond 1892 dat Jaap Knol (geboren in 1875 in Medemblik) op 17 jarige leeftijd met de hondenkar de melk in een zware houten ton bij klanten in Medemblik e.o. rondbracht. In de loop der jaren is de nadruk meer op de verkoop van kaas komen te liggen. Ons assortiment bestaat o.a. uit Lutjewinkel, Gooische Pikante, onze huiskaas “KnolKaas”, boerenkaas, schapen- en geitenkaas en diverse buitenlandse kaasjes. Daarnaast hebben we ons assortiment aangevuld met verschillende wijnen en specialiteiten, kortom: teveel om op te noemen!

Informatie

Fijne kaas voor een fijne prijs. KnolKaas Wognum het begint waarschijnlijk rond 1892 dat Jaap Knol (geboren in 1875 in Medemblik) op 17 jarige leeftijd met de hondenkar de melk in een zware houten ton bij klanten in Medemblik e. o. O. A. rondbracht. lutjewinkel gooische pikante boeren- schapen- en geitenkaas diverse buitenlandse kaasjes wijn en delicatessen.. In de loop der jaren is naast de verkoop van melk en zuivel de nadruk meer op de verkoop van kaas komen te liggen. .

Inhoud

  • Javascript:void(0);
  • Ok

Belangrijkste producten, dienste, merken

kaas wijn cadeaupakketten delicatessen

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:knolkaas wognum| fijne kaas voor een fijne prijs!

Onze bezoekers over KnolKaas

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over KnolKaas
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Kaaswinkel. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Wognum, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Westerspoor 4 1689 AZ Wognum Noord-Holland, Wognum
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!