Zoeken

Praktijk PST

Praktijk PST, Haarlem

Kromhoutlaan 1 2033WJ Haarlem Noord-Holland
2033WJ Haarlem
Noord-Holland
Website: http://praktijkpst.nl
0683509685
Haarlem, Noord-Holland
Therapie

Bedrijfsprofiel

Al jaren werk ik in de specialistische ggz. De wachtlijsten zijn verschrikkelijk lang. Ook al zou je wat met je klachten willen doen. Dan kan het nog een tijd duren voor je aan de beurt bent. Of wanneer je helemaal weer opgeknapt bent, dan is een terugval in de toekomst nog aanwezig. Tenzij je op onderzoek gaat om te achterhalen welk onderliggend probleem ervoor zorgt dat jouw terugval veroorzaakt.Daarom ben ik praktijk Pst begonnen, naast mijn baan bij de Sggz.Als niet gecontracteerde zorgaanbieder, wordt ik niet vergoed maar zorgt er wel voor dat ik meer behandel vriheid heb, kortere/tot geen wachtlijsten ken en ik een ruimer behandelaanbod kan aanbieden.Neem vrijblijvend contact met mij op, ik ben er voor jou.

Informatie

Praktijk pst biedt psychosociale therapie aan !

Inhoud

  • Doorgaan naar inhoud
  • Javascript:void(0);

Belangrijkste producten, dienste, merken

Bij mij kan je terecht voor:Persoonlijke vragen & identiteitsvragen.Leren omgaan met beperkingen & ziekte.Klahcten als angst & schuldgevoel, depressiviteit, burn-out, onzekerheid en stress. Negatieve gedachtepatronen.Moeite hebben met grenzen aan kunnen geven.Verwerking van rouw of moeilijke gebeurtenissen (trauma's)Hulp na echtscheiding.Problemen op het werk.Zwangerschaps/bevalings gerelateerde spanning en de tijd na de bevalling.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:praktijk pst - home

Onze bezoekers over Praktijk PST

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Praktijk PST
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Therapie. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Haarlem, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Kromhoutlaan 1 2033WJ Haarlem Noord-Holland, Haarlem
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!