Zoeken

Centrum Osteon

Centrum Osteon, Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542 3553EN UTRECHT Utrecht
3553EN Utrecht
Utrecht
Website: https://www.centrumosteon.nl
0652330246
Utrecht, Utrecht
Osteopaat

Bedrijfsprofiel

Centrum Osteon is een praktijk voor osteopathie in de wijk Zuilen in Utrecht. Centrum Osteon werkt nauw samen met Osteopathie Volleman in Vleuten. Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om lichamelijke klachten te verhelpen. Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen en baby's. Centrum Osteon is gemakkelijk te bereiken vanuit Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten De Meern en andere omliggende wijken en dorpen.

Informatie

Osteopathie utrecht (zuilen) en vleuten. Lichamelijke klachten kunnen veroorzaakt worden door mobiliteitsstoornissen van de verschillende weefsels in het lichaam. voor volwassenen uw baby en kind. Deze mobiliteitsstoornissen kunnen ontstaan in n of meerdere lichaamssystemen het systeem van de gewrichten en spieren het systeem van de organen en het systeem van de schedel en het bekken met de daarin gelegen vliezen. osteopaat omg. De osteopaat gaat op zoek naar alle mobiliteitsstoornissen in uw lichaam en heft deze vervolgens op. leidsche rijn de meern maarssen breukelen. Hiermee wordt het natuurlijk zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en zullen de lichamelijke klachten verminderen verdwijnen. Osteopathie is geschikt voor volwassenen kinderen en baby s..

Inhoud

  • Voor wie?
  • Osteopathie
  • Wat is osteopathie

Belangrijkste producten, dienste, merken

osteopathie voor volwassenen, baby's en kinderen

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:welkom bij centrum osteon – osteopathie utrecht en vleuten

Onze bezoekers over Centrum Osteon

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Centrum Osteon
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Osteopaat. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Utrecht, provincie Utrecht of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Amsterdamsestraatweg 542 3553EN UTRECHT Utrecht, Utrecht
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!