Zoeken

Fysio Veenendaal Noord

Fysio Veenendaal Noord, Veenendaal

Mulderslaan, 24 3905GC Veenendaal Utrecht
3905GC Veenendaal
Utrecht
Website: https://www.fysioveenendaalnoord.nl/
0318515810
Veenendaal, Utrecht
Fysiotherapeuten

Bedrijfsprofiel

Bij Fysio Veenendaal Noord vinden we fysiotherapie een prachtig vak. De Ruiter en zijn team van fysiotherapeuten zijn gepassioneerd en gespecialiseerd in het verbeteren van allerlei klachten die te maken hebben met het bewegingsapparaat, zoals spier- en gewrichtsklachten. We geloven in een persoonlijke aanpak in een veilige en vertrouwde omgeving. Bovendien hechten we veel waarde aan goede voorlichting ten aanzien van uw klachten. Daarom besteden we hier ruimschoots aandacht aan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Informatie

Kom naar fysio veenendaal noord voor fysiotherapie van de ruiter en zijn vakkundige specialisten. Corona update - We zijn weer open!Het zijn bijzondere tijden en we hopen dat corona u en uw familie niet heeft getroffen. bekijk hier voor welke specialismen u bij ons terecht kunt. Helaas hebben we op advies van de overheid alle afspraken vanaf half maart afgezegd. . Heel ongunstig en vervelend voor u maar voor ons ook een situatie die we nog nooit hebben meegemaakt.

Inhoud

  • Fysiotherapie home

Belangrijkste producten, dienste, merken

Fysiotherapie, Manuele Therapie, Oefentherapie, Shockwave, Triggerpoint, Kinderorthopedie, Medical tape.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:fysio veenendaal noord - uw praktijk voor fysiotherapie

Onze bezoekers over Fysio Veenendaal Noord

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Fysio Veenendaal Noord
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Fysiotherapeuten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Veenendaal, provincie Utrecht of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Mulderslaan, 24 3905GC Veenendaal Utrecht, Veenendaal
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!