Zoeken

ZorgdesQ

ZorgdesQ, Oss

Geurdenhof 85-87 5345 BA Oss Noord-Brabant
5345BA Oss
Noord-Brabant
Website: https://www.zorgdesq.nl/
085-2732250
Oss, Noord-Brabant
Arbeidsbemiddeling

Bedrijfsprofiel

ZorgdesQ is een arbeidsbemiddelingsbureau en gespecialiseerd in de zorgsector. ZorgdesQ gaat aan de slag met langdurige opdrachten, een vaste baan of flexibele inzet. Je kunt altijd bij ZorgdesQ terecht. De organisatie staat voor groei. Bij elke opdracht die ze uitvoeren staat de groei van organisaties en mensen centraal. Dit kun je realiseren door aandacht te hebben voor elkaars behoeften en belangen want alles wat je aandacht geeft groei.

Informatie

Bij zorgdesq matchen we kandidaten en opdrachtgevers in de zorg. Search Tel. Een klein maar fijn uitzendbureau dat met een luisterend oor voor zijn werknemers de cruciale rol vervult. wil jij werken in de zorg? wij denken graag met je mee. 085-2732250 Sluiten 085-2732250 . ZorgdesQ is altijd bereikbaar en staat open voor vragen maar ook voor uitdagingen en kritiek.

Inhoud

  • Search
  • Tel. 085-2732250
  • Sluiten
  • 085-2732250

Belangrijkste producten, dienste, merken

bemiddeling van ZZP'ers in de zorg, werving & selectie, uitzenden & detacheren, e-recruitment oplossingen, opleiding & scholing.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:werken in de zorg? bekijk alle openstaande vacatures! | zorgdesq

Onze bezoekers over ZorgdesQ

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over ZorgdesQ
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Arbeidsbemiddeling. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Oss, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Geurdenhof 85-87 5345 BA Oss Noord-Brabant, Oss
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!