Zoeken

Yoga U

Yoga U, Utrecht

Karel Glastra van Loonpad 21 3544HK UTRECHT Utrecht
3544HK Utrecht
Utrecht
Website: http://www.yoga-u.nl
0652323995
Utrecht, Utrecht
Yoga en meditatie

Bedrijfsprofiel

Yoga is voor U! Hatha Yoga en Zwangerschapsyoga in Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten & De Meern. Zowel binnen yoga als buitenyoga. Yogalessen in groepsverband en privélessen. Yoga is voor iedereen, ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, lenigheid of kracht. Kom weer in verbinding met je lichaam en geest, door middel van houdingen en ademhaling. De lessen kenmerken zich door persoonlijke aandacht voor de deelnemers. De zwangerschapsyoga lessen zijn gericht op ontspannings- en ademhalingsoefening, gecombineerd met veilige yogahoudingen voor tijdens de zwangerschap. Maar ook praktische informatie en die je kunt gebruiken tijdens de geboorte van je kindje. Wil je liever een privéles, neem gerust contact met mij op.

Informatie

Yoga in utrecht leidsche rijn vleuten en de meern? yoga is voor u! zwangerschapsyoga hatha yoga en buitenyoga in utrecht. Noodzakelijk Javascript void(0) Niet-noodzakelijk Toestaan .

Inhoud

  • Noodzakelijk
  • Javascript:void(0)
  • Niet-noodzakelijk
  • Toestaan

Belangrijkste producten, dienste, merken

Lessen in hatha yoga en zwangerschapsyoga in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, Vleuterweide en De Meern. Zowel in groepsverband als privéles.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:yoga in utrecht - leidsche rijn - vleuten - de meern. yoga u! voor groepsles en privé yoga. yoga u

Onze bezoekers over Yoga U

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Yoga U
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Yoga en meditatie. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Utrecht, provincie Utrecht of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Karel Glastra van Loonpad 21 3544HK UTRECHT Utrecht, Utrecht
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!