Zoeken

hmb signaal

hmb signaal, Groningen

koningsweg 25 9731ap GRONINGEN Groningen
9731ap Groningen
Groningen
Website: https://www.hmbsignaal.nl
0503110003
Groningen, Groningen
Audiovisuele apparaten

Bedrijfsprofiel

Door de jaren heen is er veel kennis over beeld, geluid en andere multimedia opgedaan. Dit voor zowel voor verhuur als voor vaste audiovisuele installaties. Door onze ervaring leveren wij kwaliteit en beschikken wij over de benodigde know-how om u te helpen en te ondersteunen waar nodig is. Onze visie is om in de toekomst nog steeds elke klant te blijven verrassen. Wij doen dit tegenwoordig aan de hand van het activeren van de zintuigen. Iets moet je kunnen horen, het moet tastbaar en natuurlijk ook zichtbaar zijn. Dit zorgt allemaal voor die ene unieke beleving. Op die manier prikkelen wij uw doelgroep, want iedereen weet dat één beeld meer zegt dan 1000 woorden!

Informatie

Hmb signaal is al ruim 25 jaar d specialist op het gebied van audiovisuele oplossingen. Vragen? bel 050-311 00 03 (ma. We schrijven geschiedenis dit jaar. wij bieden interactieve multimediale en innovatieve toepassingen. - vr. Mensen die al maanden geen kantoor van binnen hebben gezien uitgestorven winkelstraten en vliegvelden.

Inhoud

  • Vragen? bel 050-311 00 03 (ma. - vr. 8:30 - 17:00 uur)
  • Home
  • Verhuur
  • Branche oplossingen

Belangrijkste producten, dienste, merken

verkoop geluidsinstallatie , bose, verkoop beeldschermen, vergader oplossingen, audiovisueel apparatuur, verhuur beeld, verhuur geluid

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:hmb signaal - verkoop en verhuur van professioneel beeld en geluid

Onze bezoekers over hmb signaal

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over hmb signaal
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Audiovisuele apparaten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Groningen, provincie Groningen of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
koningsweg 25 9731ap GRONINGEN Groningen, Groningen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!