Zoeken

Groos Advocatuur

Groos Advocatuur, Vijfhuizen

Kromme Spieringweg, 343 2141BT Vijfhuizen Noord-Holland
2141BT Vijfhuizen
Noord-Holland
Website: http://www.groosadvocatuur.nl
0629060900
Vijfhuizen, Noord-Holland
Advocaten

Bedrijfsprofiel

GROOS ADVOCATUUR , Groos Advocatuur is een niche kantoor dat zich volledig toelegt op het vastgoedrecht, in het bijzonder op het huurrecht. Een kantoor met een persoonlijke benadering, gedegen vakkennis en redelijke tarieven. Door de specialistische kennis en ruime praktijkervaring krijgt u waar u voorkomt: snel een deskundig en betaalbaar advies. Groos Advocatuur behartigt de belangen van zowel particulieren als ondernemers. Bij Groos Advocatuur draait het om de cliënt, hetgeen tot uitdrukking komt in alle facetten van de praktijkvoering: Groos Advocatuur past zich aan uw agenda aan; de tarieven zijn afhankelijk van de aard en de inhoud van de zaak en alles is gericht op het beste resultaat voor de cliënt. Groos Advocatuur behartigt de belangen van zowel huurders als verhuurders. Huurt of verhuurt u een winkel- /kantoor- of woonruimte en heeft u een probleem of vraag, neem dan vrijblijvend contact op. Een eerste kennismakingsgesprek van een half uur is gratis. Ook voor vragen op het gebied van appartementsrecht, vastgoedrecht en burenrecht kunt u bij Groos Advocatuur terecht.

Informatie

Appartementsrecht zoek menumenu 06 29060900 #next .

Inhoud

  • Appartementsrecht
  • Zoek
  • Menumenu
  • 06-29060900
  • #next section
  • Erfdienstbaarheden
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Verbintenisrechtelijke kwesties
  • Vastgoed gerelateerde algemeen
  • Scroll naar bovenzijde

Belangrijkste producten, dienste, merken

Groos Advocatuur is een niche kantoor dat zich volledig toelegt op het vastgoedrecht, in het bijzonder op het huurrecht. Daarnaast heeft Groos Advocatuur veel ervaring op het gebied van koop- en verkoop, VvE recht, erfdienstbaarheden, burenrecht en vastgoedgerelateerde overeenkomsten zoals bemiddelingsovereenkomsten met bijvoorbeeld makelaars. GFroos Advocatuur adviseert en procedeert.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:groos advocatuur specialist in vastgoedrecht

Onze bezoekers over Groos Advocatuur

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Groos Advocatuur
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Advocaten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Vijfhuizen, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Kromme Spieringweg, 343 2141BT Vijfhuizen Noord-Holland, Vijfhuizen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!