Zoeken

Praktijk voor relatietherapie Oosterhout

Praktijk voor relatietherapie Oosterhout, Oosterhout (noord-brabant)

Jacob Catslaan 24 4904EM Oosterhout (Noord-Brabant) Noord-Brabant
4904EM Oosterhout (noord-brabant)
Noord-Brabant
Website: https://relatietherapie-oosterhout.nl/
06-41761497
Oosterhout (noord-brabant), Noord-Brabant
Therapie

Bedrijfsprofiel

Praktijk voor relatietherapie Oosterhout is gevestigd in gezondheidscentrum de Oude Jacob in de wijk Oosterheide. De praktijk richt zich specifiek op het bieden van hulp en ondersteuning aan koppels die tegen moeilijkheden en/of problemen aanlopen in hun relatie. De relatietherapeute, is gespecialiseerd in communicatieproblemen in (liefdes)relaties. Want communicatie blijkt in veel gevallen de oorzaak te zijn van relatieproblemen. Tijdens de gesprekken wordt er gewerkt aan het herstellen/bevorderen van het onderlinge begrip, vertrouwen en de verbinding tussen twee partners. Therapiegesprekken kunnen zowel in de praktijk als via beeldbellen plaatsvinden en er is een online agenda waarin klanten een afspraak kunnen vastleggen.

Informatie

Relatietherapie in oosterhout. Tijdens het intake-gesprek maken jullie kennis met de relatietherapeute en gaan we bespreken welke problemen jullie ervaren in jullie relatie. online relatietherapie via beeldbellen of online modules. Zo kan een eerste beeld gevormd worden van wat jullie missen en van wat jullie precies nodig hebben en waar jullie naar verlangen. maak direct een afspraak in de online agenda. Daarnaast zal besproken worden wat de therapeute voor jullie kan betekenen en op welke manier zij jullie kan ondersteunen.

Belangrijkste producten, dienste, merken

Relatietherapiegesprekken online via beeldbellen en in de praktijk.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:praktijk voor relatietherapie oosterhout | voor hulp bij relatieproblemen

Onze bezoekers over Praktijk voor relatietherapie Oosterhout

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Praktijk voor relatietherapie Oosterhout
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Therapie. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Oosterhout (noord-brabant), provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Jacob Catslaan 24 4904EM Oosterhout (Noord-Brabant) Noord-Brabant, Oosterhout (noord-brabant)
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!