Zoeken

Natuursteenstrips.nl

Natuursteenstrips.nl, Vaassen

Aalbosweg 16 8171MA Vaassen Gelderland
8171MA Vaassen
Gelderland
Website: https://www.natuursteenstrips.nl/
0578 560048
Vaassen, Gelderland
Steen en natuursteen

Bedrijfsprofiel

Natuursteen Steenstrips voor wand- en gevelbekleding in alle kleuren en soorten! Ons bedrijf is sinds 2004 met de showroom en de webite natuursteenstrips.nl de grootste Steenstrip specialist. Niet alleen op het gebied van Natuursteenstrips voor binnen en buiten. Zeker ook voor Steenpanelen, Geopietra, Rocks en Baksteenstrips.

Informatie

Natuurstenen strips. The Flagstone Company is de exclusieve samenwerkingspartner van Geopietra voor Noord-Europa. alles over de steenstrips voor natuurstenen gevels wanden en muren binnen en buiten. Wij werken nauw samen. gevel- en wandbekleding. Deze prachtige Steenstrips zijn geschikt voor wanden en gevels. lees meer!. Bijvoorbeeld voor de verwerking van deze Steenstrips op de isolatie van Strikolith (Strikotherm). Gereconstrueerde natuurstenen zijn niet vergelijkbaar met Natuursteenstrips. Dit komt doordat deze strips voornamelijk bestaan uit vulkaansteen. Testrapporten van deze Steenstrips zijn volop beschikbaar. Bovendien zijn de Steenstrips van Geopietra verkrijgbaar in vele kleuren en vormen. Bij het moderne bouwen waar veel aandacht is voor duurzaamheid zien wij dat de vraag naar Geopietra Steenstrips toeneemt..

Inhoud

  • Bel ons: +31 578 56 0048
  • Whatsapp: - - send?text=kijk+op+https: - - www
  • Lees meer
  • +31 578 56 0048
  • +31 578 560048

Belangrijkste producten, dienste, merken

Steenstrippen zijn er voor alle soorten natuurlijke muren. Wij verkopen natuurstenen voor exclusieve wandbekleding zoals Rocks, Natuursteenstrips, maar ook Baksteenstrips, Steenpanelen en Geopietra Steenstrips.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:steenstrips van natuursteen, geopietra, rocks en natuursteenstrips

Onze bezoekers over Natuursteenstrips.nl

  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    10.0
    1 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    10.0
    1 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    10.0
    1 beoordelingen
  • Totaal:
    10.0
    3 beoordelingen
Geef uw mening over Natuursteenstrips.nl
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Steen en natuursteen. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Vaassen, provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Aalbosweg 16 8171MA Vaassen Gelderland, Vaassen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!