Zoeken

John Habes Oss

John Habes Oss, Oss

Angelenweg, 80 N 5349 TC OSS Noord-Brabant
5349TC Oss
Noord-Brabant
Website: https://www.johnhabes.nl/
0654628118
Oss, Noord-Brabant
Meubels

Bedrijfsprofiel

HABES MEUBELEN: TOTAALINRICHTER BIJ UITSTEK. Als je van hout houdt!Hout is een uniek materiaal en combineert als enige de meest uiteenlopende variaties en toepassingen met warmte, schoonheid en duurzaamheid. Hout leeft en geeft inrichtingen dimensie en karakter

Informatie

Habes houten vloeren meubelen en totaalinterieur is d meubelmaker en interieurbouwer bij uitstek. De liefde voor hout het ambacht en zowel traditionele als hedendaagse styling deden gediplomeerd meubelmaker & antiekrestaurator John Habes in 1992 besluiten als zelfstandig aanbieder te starten. het adres voor als je van hout houdt!. Door diepgaande materiaalkennis en ambachtelijke kwaliteiten te combineren met moderne en trendy producten vestigde John Habes al snel zijn naam te als h t adres voor topkwaliteit.

Inhoud

  • Meubels
  • Vloeren

Belangrijkste producten, dienste, merken

Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieuris dé specialist in de toepassing van hout voor alleaspecten van uw specifieke interieur.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:houten vloeren & meubelmaker john habes in oss & huizen

Onze bezoekers over John Habes Oss

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over John Habes Oss
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Meubels. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Oss, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Angelenweg, 80 N 5349 TC OSS Noord-Brabant, Oss
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!