Zoeken

coachpraktijk Wim de Jager

coachpraktijk Wim de Jager, Delft

van Kinschotstraat 3 2614 XJ Delft Zuid-Holland
2614XJ Delft
Zuid-Holland
Website: https://coachpraktijkwimdejager.nl/
06 20 600 668
Delft, Zuid-Holland
Coaching

Bedrijfsprofiel

Ik ben een professioneel coach, gevestigd in Delft, lid van de Nederlandse orde van beroepscoaches NOBCO. Ik richt me veelal op het behandelen van burn out klachten, maar liever nog op het voorkomen daarvan, door het beter omgaan met stress. Verder begeleid ik mensen die last hebben van keuzestress, geen fouten durven maken, bang zijn van alles te missen (FOMO) het gevoel hebben alles te moeten, weinig plezier hebben in dingen, die piekeren, last hebben van uitstelgedrag, moeite hebben de balans werk-priv├ę te bewaren en andere vragen, die onder life coaching te vatten zijn. Het begeleiden van intervisiegroepen volgens verschillende methodieken tenslotte doe ik ook met veel plezier.

Informatie

Coach delft wim de jager levert individuele coaching bij werk- en levensvragen. Ik richt me op individuele coaching bij werk- en levensvragen zoals (keuze)stress burn-out piekeren en alles wat je weerhoudt om vrij te leven met plezier. maak vrijblijvend kennis en ontdek met wim hoe jij verder kunt komen. Daarbij zoek ik vaak de verdieping op omdat het blijkt te helpen wanneer je de onderliggende patronen en overtuigingen bij jezelf bewust wordt.

Inhoud

  • Skip to content
  • Tel:0620600668
  • 06 20 600 668
  • Ok!

Belangrijkste producten, dienste, merken

burn out, coachinglife, coaching

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:coach delft, persoonlijke coaching door wim de jager

Onze bezoekers over coachpraktijk Wim de Jager

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over coachpraktijk Wim de Jager
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Coaching. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Delft, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
van Kinschotstraat 3 2614 XJ Delft Zuid-Holland, Delft
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!