Zoeken

M-Bikes

M-Bikes, Groningen

Prinsesseweg 2-16 9717 BH Groningen Groningen
9717BH Groningen
Groningen
Website: https://www.m-bikes.nl/
0503181628
Groningen, Groningen
Fietsenwinkel

Bedrijfsprofiel

M-bikes is een fietsenzaak Groningen, opgericht in 2011 en gespecialiseerd in de verkoop van onder andere Bakfietsen en Elektrische bakfietsen van de merken: Bakfiets.nl, Urban Arrow en Johnny Loco. In onze fietsenwinkel vindt u het volledige assortiment, vaak alles op voorraad. De winkel is gevestigd aan de Prinsessenweg (Oranjebuurt), op het kruispunt met de Wilhelminakade, vlakbij het centrum van de stad. Hier vind u ook E-bikes! Er worden ook andere diensten aangeboden waaronder reparaties door onze fietsenmaker.

Informatie

Fietsenzaak in hartje groningen! offici le dealer van batavus en sparta zeer hoge service ruim assortiment jarenlange ervaring en snelle reparatie!. (050) 318 16 28 Menu Call now button Bel direct! . Onze fietsenwinkel is opgericht door Michiel Swalue.

Inhoud

  • (050) 318 16 28
  • Menu
  • Call now button
  • Bel direct!

Belangrijkste producten, dienste, merken

E-bikes, stadsfietsen, toerfietsen, bakfiets, tweedehands fietsen, Batavus, bakfiets, Sparta, Union, Cortina, Azor Bike, Johnny Loco

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:fietsenzaak groningen | m-bikes.nl

Onze bezoekers over M-Bikes

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over M-Bikes
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Fietsenwinkel. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Groningen, provincie Groningen of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Prinsesseweg 2-16 9717 BH Groningen Groningen, Groningen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!