Zoeken

Rijpelaal B.V. / Palingkopen.nl

Rijpelaal B.V. / Palingkopen.nl , Helmond

Rijpelberg 5 5703 KD Helmond Noord-Brabant
5703KD Helmond
Noord-Brabant
Website: https://www.palingkopen.nl
0492 574 444
Helmond, Noord-Brabant
Visserij

Bedrijfsprofiel

Met een eigen palingrokerij wordt alle paling die in de eigen palingkwekerij is gekweekt zelf op ambachtelijke wijze gerookt. Hier heeft palingkopen.nl al meer dan 25 jaar ervaring mee. Alle soorten paling die op de webshop en in de winkel worden aangeboden zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle hygiene eisen. Voor de mensen die het leuk vinden om zelf eens paling te roken wordt er ook paling om zelf te roken verkocht.

Informatie

paling kopen online. Kwaliteit bieden staat bij ons op n daarom zijn we ook aangesloten bij het Duurzaam Paling Fonds. dagvers geleverd uit eigen palingkwekerij en -rokerij. Plaatst u vandaag een bestelling dan wordt deze morgen gekoeld bij u thuis afgeleverd door de pakketdienst. bestel je voor 15. Onze vis wordt gekoeld verpakt in EPS-boxen voorzien van een koelelement. 00 uur dan leveren we de volgende werkdag gekoeld bij je thuis. ons assortiment bestaat uit gerookte paling gefileerde paling rookpaling (gepekeld) en bak- & stoofpaling.. Bent u benieuwd naar wat anderen van onze producten vonden bekijk dan onze recensies. In de bedrijfsvideo kunt u zien hoe wij onze paling verwerken..

Inhoud

  • Inloggen
  • Categorieën
  • Wissen
  • Hoofdmenu

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:paling kopen .nl- verse en gerookte paling online bestellen

Onze bezoekers over Rijpelaal B.V. / Palingkopen.nl

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Rijpelaal B.V. / Palingkopen.nl
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Visserij. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Helmond, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Rijpelberg 5 5703 KD  Helmond Noord-Brabant, Helmond
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!