Zoeken

Meer met interieur

Meer met interieur, Venlo

Nijmeegseweg 6d 5916 PT Venlo Limburg
5916PT Venlo
Limburg
Website: http://www.meermetinterieur.nl
+31630365318
Venlo, Limburg
Interieurontwerp

Bedrijfsprofiel

Sanne Drissen, eigenaresse en ontwerpster van Meer met interieur geeft interieur advies aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij Meer met interieur draait het om het bieden van een meerwaarde door een nauwe samenwerking met de klant. De klant wordt uitgedaagd om een zo concreet mogelijk beeld te schetsen van zijn leef-/ werkgewoontes en daarbij behorende eisen. Vervolgens wordt er vol passie naar een zo perfect mogelijk resultaat gezocht, waardoor het interieur ontwerp niet alleen mooi, maar ook praktisch is.

Informatie

31 (0)6 303 65 318 contact .

Inhoud

  • +31 (0)6 303 65 318
  • Contact
  • Mijn werkwijze
  • Sluit
  • Meer over mij
  • Menu
  • Binnenkort meer

Belangrijkste producten, dienste, merken

Meer met interieur is opgericht in 2017 en onderscheidt zich in het vooropstellen van de klant. Of het nu om een werkgerelateerde- of thuis omgeving gaat, in alle gevallen is het uiterst belangrijk dat de gebruikers zich thuisvoelen. De eerste fase van het proces; het in kaart brengen van de wensen en behoeften, wordt dan ook uiterst serieus doorlopen. Sanne is ervan overtuigd dat interieur kan bijdragen aan het vergemakkelijken van het dagelijkse leven. En hoe meer informatie u deelt, hoe beter het resultaat zal aansluiten bij uw leef- en werkwijze. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:meer met interieur – ontwerp, advies & begeleiding

Onze bezoekers over Meer met interieur

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Meer met interieur
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Interieurontwerp. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Venlo, provincie Limburg of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Nijmeegseweg 6d 5916 PT Venlo Limburg, Venlo
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!