Zoeken

TheMiddleman.nl

TheMiddleman.nl, Spijkenisse

Karperveen 343 3205HC Spijkenisse Zuid-Holland
3205HC Spijkenisse
Zuid-Holland
Website: https://www.themiddleman.nl
0853011530
Spijkenisse, Zuid-Holland
Adviesbureaus

Bedrijfsprofiel

ProjectmanagementAls uw bedrijf of organisatie niet ingericht is om projecten uit te voeren is het vaak een extra belasting voor Uw eigen personeel om naast hun eigen werk ook nog eens een project op te starten en succesvol af te ronden.Uw personeel moet doen waar ze goed in zijn en het opstarten en succesvol afronden van een project kunt u het beste over laten aan een externe projectmanager van TheMiddleman.nl.

Informatie

Telefoon 085 3011530 085 ? 30 11 530 Menu close . Op de algemene pagina vind u een korte omschrijving van alle dienst waarna U uiteraard weer door kan klikken naar de pagina van de desbetreffende dienst.

Inhoud

  • Telefoon 085 3011530
  • 085 ? 30 11 530
  • Menu close

Belangrijkste producten, dienste, merken

Het adviseren en ondersteunen van bedrijven en instellingen met betrekking tot het managen van (ICT) projecten, het adviseren en ondersteunen van bedrijven binnen het MKB met betrekking tot online bedrijfsstategieen en ICT, het ondersteunen van particulieren op het gebied van IT alsmede het verzorgen van sollicitatietrainingen.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:themiddleman.nl – just doing it for you

Onze bezoekers over TheMiddleman.nl

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over TheMiddleman.nl
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Adviesbureaus. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Spijkenisse, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Karperveen 343 3205HC Spijkenisse Zuid-Holland, Spijkenisse
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!