Zoeken

Van Vossen Tenders

Van Vossen Tenders, Steenwijk

Veenderij 14 8331VH Steenwijk Overijssel
8331VH Steenwijk
Overijssel
Website: https://vanvossentenders.nl/
0521520440
Steenwijk, Overijssel
Boten

Bedrijfsprofiel

Van Vossen Tenders: botenbouwers, gespecialiseerd in aluminium boot, waaronder: aluminium sloepen, aluminium tenders, luxe en klassieke aluminium tendersloepen. Voorheen ook wel Van Vossen Design of Van Vossen Boats genoemd. Onze werf staat in Steenwijk en vanuit hier kunnen wij al jaren de mooiste ontwerpen aan de man brengen. Elke aluminium boot of sloep wordt op locatie gebouwd en ontworpen. Onze ontwerpen zijn vorig jaar zelfs genomineerd als HISWA Boot van het Jaar! Neem contact met ons op voor een offerte op maat wanneer u een aluminium boot kopen wilt, of laat uw droomboot door ons ontwerpen! Onze bootjes zijn snelvarend met een goed onderwaterschip en prachtig casco. Ook zijn de boten duurzaam! Neem contact op voor meer informatie.

Informatie

De aluminium botenbouwers van van vossen tenders. 0521-520440 0521 - 520440 06-21633185 Menu Direct naar de inhoud. Wij ontwerpen en bouwen onze boten van aluminium compleet naar ons eigen ontwerp of design en dat zie je terug. genomineerd hiswa boot van het jaar! ontwerp en bouwen op locatie in steenwijk (sloepen & tenders). Ik geef toestemming! . De boten van Michiel van Vossen zijn onmiskenbaar en eigentijds.

Inhoud

  • 0521-520440
  • 0521 - 520440
  • 06-21633185
  • Menu
  • Direct naar de inhoud.
  • Ik geef toestemming!

Belangrijkste producten, dienste, merken

aluminium boten, aluminium sloepen, aluminium tenders, luxe tenders, aluminium werkboten, aluminium jachten

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:aluminium botenbouwer | van vossen tenders & design

Onze bezoekers over Van Vossen Tenders

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Van Vossen Tenders
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Boten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Steenwijk, provincie Overijssel of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Veenderij 14 8331VH Steenwijk Overijssel, Steenwijk
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!