Zoeken

VR Loods

VR Loods, Surhuisterveen

Zoom 22G 9231DX Surhuisterveen Friesland
9231DX Surhuisterveen
Friesland
Website: https://www.vrloods.nl/
0512-751264
Surhuisterveen, Friesland
Recreatie

Bedrijfsprofiel

De VRLoods is een Virtual Reality hal in Surhuisterveen, Friesland waar je jezelf kunt onderdompelen in de meest levensechte Virtual Reality Experience van de Benelux. Wij bieden het grootste aanbod VR games als ook VR ervaringen aan met behulp van de allernieuwste technologie (HTC Vive / HTC Vive Pro), laatste generatie draadloze headsets, surround sound en Force Feedback controllers. Doordat wij een draadloze ervaring bieden voelt de alternatieve realiteit nog echter! Balanceer op een plank op de 80ste verdieping van een flat of race als Max Verstappen op het circuit in een echte 4D ervaring. Kom langs vrienden, een kinder- of bedrijfsfeestje: wij hebben plek tot maximaal 30 personen per groep. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Informatie

Vr experience vrloods in surhuisterveen friesland virtual reality experience voor jong en oud leuk als bedrijfsuitje kinderfeestje etc. vr wereld Home vr-experts. Hou je van gamen maar vind je het allemaal net niet spannend genoeg? Heb je altijd al een keer onderdeel willen uitmaken van een spel op je console of pc? Dan is de Virtual Reality Experience echt iets voor jou. lees meer!. Informatie vr ervaring Arrangementen vr experience Overzicht virtual reality experience nederland Kinderfeestje vr entertainment Vrijgezellenfeest virtual reality experience Familie uitjes . Wij nemen je mee naar de wondere wereld van de games waar jij zo van houdt en bieden jou een onvergetelijke ervaring! Maar wat kun je eigenlijk allemaal met VR Games?.

Inhoud

  • Vr wereld home
  • Vr-experts. informatie
  • Vr ervaring arrangementen
  • Vr experience overzicht
  • Virtual reality experience nederland kinderfeestje
  • Vr entertainment vrijgezellenfeest
  • Virtual reality experience familie uitjes

Belangrijkste producten, dienste, merken

VR, virtual reality, speelhal, kinderfeestjes, familie uitjes, vrijgezellenfeestjes

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:virtual reality experience - vr ervaring | vrloods.nl.

Onze bezoekers over VR Loods

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over VR Loods
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Recreatie. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Surhuisterveen, provincie Friesland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Zoom 22G 9231DX Surhuisterveen Friesland , Surhuisterveen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!