Zoeken

DNB GROEP

DNB GROEP, Hoogezand

Rembrandtlaan 5 9601XA Hoogezand Groningen
9601XA Hoogezand
Groningen
Website: https://www.dnbgroep.nl/
0598398800
Hoogezand, Groningen
Uitgeverijen

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgevers van DNB GROEP zijn stichtingen en vereningen en willen graag hun achterban, doelgroep, relaties, sponsoren en donateurs regelmatig informeren. DNB GROEP verzorgt namens haar opdrachtgevers deze sociale en maatschappelijke publicaties. Er werken ongeveer 40 medewerkers bij DNB GROEP en wij zijn gevestigd aan de Rembrandtlaan 5 te Hoogezand.

Informatie

De dnb groep verzorgt sociaal- en maatschappelijke publicaties door heel nederland. De stichtingen en verenigingen in Nederland waar de DNB Groep in opdracht voor werkt willen graag haar achterban doelgroep relaties sponsoren donateurs etc. vanaf de opdracht tot en met het op adres afleveren van de publicaties. regelmatig informeren.

Inhoud

  • Ok
  • Nee
  • Revoke cookies

Belangrijkste producten, dienste, merken

DNB GROEP verzorgt sociale en maatschappelijke publicaties in de vorm van gesponsorde publicaties, magazines, brochures, posters en folders.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:home - dnb groep

Onze bezoekers over DNB GROEP

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over DNB GROEP
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Uitgeverijen. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Hoogezand, provincie Groningen of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Rembrandtlaan 5 9601XA Hoogezand Groningen, Hoogezand
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!