Zoeken

Headmore B.V.

Headmore B.V., Amsterdam zuidoost

Paasheuvelweg 50 1105 BJ AMSTERDAM ZUIDOOST Noord-Holland
1105BJ Amsterdam zuidoost
Noord-Holland
Website: https://www.headmore.com
020-2443197
Amsterdam zuidoost, Noord-Holland
Werving- en selectiebureaus

Bedrijfsprofiel

Door intelligent gebruik te maken van data verbeteren wij het recruitment proces. Headmore is een online recruitment platform. Dagelijks ondersteunen wij werkgevers en recruiters in het recruitment-proces. Het resultaat - sneller het beste talent vinden. Het logo van de onderneming is een beeldmerk wat staat voor "mens".Door intelligent gebruik te maken van data verbeteren wij het recruitment proces. Werkgevers gebruiken het platform om vacatures sneller in te vullen met het beste talent. Recruitmentbureaus sluiten zich bij ons aan om efficiënter samen te werken met organisaties.

Informatie

Vacature plaatsen bij headmore. Wij gebruiken cookies zodat we je de beste website ervaring kunnen bieden en om je ervan te verzekeren dat we alleen datgene tonen wat voor jou relevant is. door intelligent gebruik te maken van data verbeteren wij het recruitment proces. Door verder te gaan op onze website geef je toestemming voor het gebruik van deze cookies. your online recruitment platform. Lees meer .

Inhoud

  • Aanmelden
  • Accepteren
  • Recruitmentbureau
  • Werkgever
  • Inloggen
  • Afwijzen

Belangrijkste producten, dienste, merken

De wereld van recruitment ondergaat een transformatie. Het vinden van de beste kandidaten is een mix van menselijke interactie en het innovatief gebruiken van technologie en data. Wij combineren de nieuwste technologieën met de vaardigheden, de deskundigheid en de persoonlijke relaties van een recruiter. Ons platform is toonaangevend voor werkgevers die op zoek zijn naar toptalent en voor recruiters die dit toptalent moeten aanleveren.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:welkom bij headmore - your online recruitment platform

Onze bezoekers over Headmore B.V.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Headmore B.V.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Werving- en selectiebureaus. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Amsterdam zuidoost, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Paasheuvelweg 50 1105 BJ AMSTERDAM ZUIDOOST Noord-Holland, Amsterdam zuidoost
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!