Zoeken

Boxcomplex Garagebox Huren

Boxcomplex Garagebox Huren, Assendelft

Burgemeester de Boerstraat 42 1566 KD Assendelft Noord-Holland
1566 KD Assendelft
Noord-Holland
Website: https://boxcomplex.nl/
085 - 773 1802
Assendelft, Noord-Holland
Opslag

Bedrijfsprofiel

Een garagebox huren: voordelig, veilig, multifunctioneel en flexibel! Een garagebox huren bij Boxcomplex biedt u vele mogelijkheden en evenzovele extra's. De boxen zijn multifunctioneel en uitermate geschikt U kunt deze gebruiken bijvoorbeeld als bedrijfsruimte, als stalling, voor opslag, als webshopruimte of als werkplaats. U vindt onze locaties in U huurt een voordelige garagebox bij u in de buurt, dankzij onze locaties in Apeldoorn, Bergschenhoek, Breda, Den Bosch, Waalwijk en Zoetermeer.U bent verzekerd van een multifunctionele ruimte naar behoefte; er zijn verschillende typen garageboxen te huren huur met in diverse oppervlakten. afmetingen. Bovendien kunnen de prefab betonnen garageboxen dankzij een modulair concept eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Uw gehuurde garagebox is van hoge kwaliteit en bevindt zich op een goed beveiligd terrein met uitstekende voorzieningen en 24/7 toegankelijkheid. Alle reden om nu te kiezen voor een garagebox huren bij Boxcomplex, voor een ruimte die van alle gemakken is voorzien.

Informatie

De garageboxen van boxcomplex zijn robuust waardoor spullen veilig zijn opgeborgen en de bedrijfsruimte ook als investeringsobject interessant is. Bel 085 - 773 1802 Sitemap 085 - 773 1802 Tel 31857731802 Marjonsaft Ok . Gehuurde garageboxen zijn geschikt voor allerlei activiteiten zoals het stallen van apparatuur voertuigen of machines.

Inhoud

  • Bel: 085 - 773 1802
  • Sitemap
  • 085 - 773 1802
  • Tel:+31857731802
  • Marjonsaft
  • Ok

Belangrijkste producten, dienste, merken

Opslagruimte verhuur

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:de vele mogelijkheden van garageboxen - boxcomplex

Onze bezoekers over Boxcomplex Garagebox Huren

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Boxcomplex Garagebox Huren
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Opslag. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Assendelft, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Burgemeester de Boerstraat 42 1566 KD Assendelft Noord-Holland , Assendelft
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!