Zoeken

Woodstock-vloeren

Woodstock-vloeren, Obdam

Meiland 17 1713 GJ Obdam Noord-Holland
1713GJ Obdam
Noord-Holland
Website: https://woodstock-vloeren.nl/
0226-427785
Obdam, Noord-Holland
Vloeren

Bedrijfsprofiel

Woodstock is specialist in vloeren voor bedrijven én particulieren. Wij leveren zowel eindvloeren (woonbeton, parket en laminaat) als dekvloeren (magnesiet, anhydriet en zandcement).

Informatie

Woodstock vloeren maakt en ontwerpt vloeren voor bedrijven en particulieren. Welkom bij Woodstock. ons hoofdkantoor is gevestigd in obdam. Wij hebben diverse klassieke parket- en laminaatvloeren in ons assortiment. wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van vloeren. Houdt u meer van modern strak en robuust? Dan is onze woonbetonvloer misschien meer iets voor u. onze prijzen worden berekend per vierkante meter en zijn inclusief btw. ook verkopen wij verscheidene bouwproducten.woonbetonvloer. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw vloer door ons te laten leggen. Legt u de vloer liever zelf? Ook geen probleem. Hieronder vindt u een overzicht van onze populairste houten vloeren op schuimbeton. Meer informatie over de vloeren vindt u op de productpagina s. Wilt u meer weten over onze producten of de mogelijkheid om uw vloer te combineren met isolatie en vloerverwarming neem dan gerust contact met ons op.BETONPOMP HUREN.

Belangrijkste producten, dienste, merken

Woodstock is specialist in vloeren voor bedrijven én particulieren. Wij leveren zowel eindvloeren (woonbeton, parket en laminaat) als dekvloeren (magnesiet, anhydriet en zandcement).

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:woodstock vloeren, van een houten visgraat vloer of en woonbetonvloer

Onze bezoekers over Woodstock-vloeren

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Woodstock-vloeren
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Vloeren. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Obdam, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Meiland 17 1713 GJ Obdam Noord-Holland, Obdam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!