Zoeken

Irislove

Irislove, Laren (laren)

Nieuweweg 19 GED 1251 LG Laren Noord-Holland
1251LG Laren (laren)
Noord-Holland
Website: https://irislove.nl
0356316910
Laren (laren), Noord-Holland
Fotowinkel

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een unieke kunstgalerie gevestigd in Laren. Ons concept bestaat uit het creëren van een kunstwerk van uw eigen iris. Met speciale apparatuur maken wij foto's van de iris die als basis voor de artworks gebruikt worden. Door onze expertise kunnen wij deze techniek op iedere oogkleur toepassen. De artworks worden geprint op museumkwaliteit plexiglas. Diverse vormen, soorten en maten zijn mogelijk. Voor een impressie van ons unieke concept en de verschillende mogelijkheden bent u van harte welkom in onze galerie

Informatie

Een nieuw soort van kunst vind u bij irislove. De Iris ook wel het regenboogvlies genoemd is met al haar kleuren en schakeringen een directe afspiegeling van het menselijk lichaam. wij zijn gespecialiseerd om uw iris het beste uit te laten komen op een kunstwerk. De totale genetica is vastgelegd in iedere streng en de verschillende pigmenten. klik hier!. Ontdek hoe prachtig en verrassend uw Iris er uit ziet en word ook een IrisLover.

Inhoud

  • Menu
  • 035 63 16 910
  • 0356316910
  • Bekijk galerij
  • Tel:0356316910
  • Contact

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:home - irislove laren - the art is you

Onze bezoekers over Irislove

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Irislove
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Fotowinkel. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Laren (laren), provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Nieuweweg 19 GED 1251 LG Laren Noord-Holland, Laren (laren)
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!