Zoeken

Binaryinflux

Binaryinflux, Sittard

Stationsplein 1 6131AS SITTARD Limburg
6131AS Sittard
Limburg
Website: https://www.binaryinflux.com/
+31853012171
Sittard, Limburg
IT Dienstverlening

Bedrijfsprofiel

Binaryinflux heeft KOT ontwikkeld om technologische innovaties toegankelijker te maken voor niet-technologische ondernemingen. KOT Automatiseert de afhandeling van consumentaankopen met kiosk- en/of terminalsystemen. Door te werken met de nieuwste technologische toepassingen wordt gewaarborgd dat afnemers van KOT voorop blijven lopen en klaarstaan voor nieuwe (service-)innovaties. Met een hecht team van experts in de automatisering werkt Binaryinflux aan de beste oplossing voor alle communicatiestromen tussen verkoper en eindklant.

Informatie

Sneller bedienen besparen op personeel n een hogere klanttevredenheid? dat kan met binaryinflux! een bestelling plaatsen met nibble onze zelfbestellingskiosk levert de perfecte sensatie waar menselijke bediening tekort komt. Binaryinflux heeft KOT ontwikkeld om technologische innovaties toegankelijker te maken voor niet-technologische ondernemingen. de klant ervaart een verminderde wachttijd en kan moeiteloos bestellen via de digitale menukaart. KOT Automatiseert de afhandeling van consumentaankopen met kiosk- en of terminalsystemen.

Inhoud

  • Binaryinflux - kot home

Belangrijkste producten, dienste, merken

kassasysteem horecazelfbestellingkiosk

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:zelf bestellen met nibble | kiosk kassasysteem | smart restaurant | binaryinflux

Onze bezoekers over Binaryinflux

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Binaryinflux
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek IT Dienstverlening. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Sittard, provincie Limburg of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Stationsplein 1 6131AS SITTARD Limburg, Sittard
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!