Zoeken

Knus

Knus, Delft

Zavelpad 3 2616 LH Delft
2616LH Delft
Zuid-Holland
Website: https://www.knus.nl/
015-2122990
Delft, Zuid-Holland
Partycentrum

Bedrijfsprofiel

Knus is een partycentrum in Delft. Partycentrum Knus staat vooral bekend om haar knusse feesten en partijen. Knus organiseert dan ook bruiloften, bedrijfsfeestjes, verjaardagen maar ook afstudeerborrels, jubilea en familiedagen. Wilt u gewoon lekker een knus weekend? Dan bent u van harte welkom op ons knusse terras en de boten, waterfietsen en de speeltuin zorgen voor optimaal plezier bij de kleintjes. Voor ieder wat wils bij partycentrum Knus! Bent u benieuwd naar Knus? Bekijk dan eens onze website voor een sfeervolle impressie en onze arrangementen.

Informatie

Knus het leukste partycentrum van delft delftse hout. Partycentrum Knus ligt in de Delftse Hout aan het water en midden in de natuur en toch maar 10 minuutjes van het historische centrum van Delft. maar 10 minuten vanaf het centrum. Het voormalige botenhuis is sinds 1994 knusser en knusser geworden. o. Sinds 2000 is het met de komst van het huidige pand helemaal Knus. A. voor trouwen recreatie vergaderen bedrijfsuitjes kinderfeestjes en meer. bekijk de site voor meer informatie!. Partycentrum Knus is vooral bekend om haar Knusse feesten en partijen. Bruiloften bedrijfsfeestjes verjaardagen afstudeerborrels jubilea familiedagen alles komt voorbij. En laat dat nou net het leuke aan Knus zijn iedereen voelt zich er snel thuis!.

Inhoud

  • Close
  • Bedrijfsfeestjes
  • Bruiloften
  • Contactformulier
  • Verjaardagen

Belangrijkste producten, dienste, merken

Knus kan u helpen bij het organiseren van feesten en partijen. Bekijk de website voor de mogelijkheden of neem contact op met ons!

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:partycentrum knus, delftse hout | trouwlocatie, feestlocatie, zaalverhuur

Onze bezoekers over Knus

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Knus
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Partycentrum. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Delft, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Zavelpad 3 2616 LH Delft, Delft
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!