Zoeken

Harms & Bakx

Harms & Bakx, Apeldoorn

De Eglantier 404 7329DL Apeldoorn Gelderland
7329DL Apeldoorn
Gelderland
Website: https://www.harmsbakx.nl/
0553030629
Apeldoorn, Gelderland
Hypotheekadviseur

Bedrijfsprofiel

Harms & Bakx is eem onafhankelijke hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur gevestigd in Apeldoorn. Voor onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringsadvies en financieel advies zijn wij de juiste keuze. Harms & Bakx is een innovatief bedrijf die gebruik maken van slimme technieken, hierdoor automatiseren wij alle tijdrovende administratieve taken en kunnen we ons volledig richten op onze klanten.Persoonlijke benadering en digitaalBij Harms & Bakx staan onze klanten voorop, dit merk je in al onze communicatie. Wij stemmen de communicatie op jouw voorkeur af. Appen, Facebook Messenger, alles is mogelijk. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen of langs komen bij ons op Kantoor aan de Eglantier 404 in Apeldoorn of een afspraak maken voor in Kampen.

Informatie

Harms & bakx is jouw hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur in apeldoorn. Harms & Bakx is jouw onafhankelijke hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur gevestigd in Apeldoorn en Kampen. voor onafhankelijk hypotheekadvies verzekeringsadvies en financieel advies is harms & bakx de juiste keuze. Voor onafhankelijk hypotheekadvies verzekeringsadvies en financieel advies zijn wij de juiste keuze. harms & bakx is een innovatief bedrijf waarbij de klant centraal staa. Harms & Bakx is een innovatief bedrijf die gebruik maken van slimme technieken hierdoor automatiseren wij alle tijdrovende administratieve taken en kunnen we ons volledig richten op onze klanten.

Inhoud

  • Verzekeringen 055-3030629
  • Hypotheken home
  • Kredieten over ons

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:hypotheek- en verzekeringsadvies apeldoorn | harms & bakx

Onze bezoekers over Harms & Bakx

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Harms & Bakx
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Hypotheekadviseur. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Apeldoorn, provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
De Eglantier 404 7329DL Apeldoorn Gelderland, Apeldoorn
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!