Zoeken

Slimroken

Slimroken, Oosterhout

Werkmansbeemd 26 4907EW Oosterhout Noord-Brabant
4907EW Oosterhout
Noord-Brabant
Website: https://www.slimroken.nl/
0852738317
Oosterhout, Noord-Brabant
E-Sigaret webwinkel

Bedrijfsprofiel

De webwinkel Slimroken.nl is opgericht in 2013.Wij bieden een groot scala E-sigaretten aan. Van complete kits voor zowel de beginner als de gevorderde damper. Als de losse onderdelen zoals clearomizers, coils, batterijen, driptips en andere toebehoren. Onze navullingen (E-liquids) zijn met zorg uitgekozen en ondergaan regelmatig controles.Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede kwaliteit navullingen.De E-sigaretten met nicotine zijn uiteraard niet gezond, maar vanwege het ontbreken van teer en andere schadelijke stoffen die normaal bij een verbranding vrijkomen kan er met zekerheid gezegd worden dat E-roken (dampen genoemd) vele malen gezonder is dan de traditionele sigaretten.Veel van onze klanten hebben ook aangegeven dat ze er minder door zijn gaan roken en ook veel zijn volledig gestopt.

Belangrijkste producten, dienste, merken

E-sigaretten, E-liquids, losse box mods, shake & vapes, clearomizers, coils en batterijen

Webwinkel: Ja

Land: ()

Onze bezoekers over Slimroken

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Slimroken
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek E-Sigaret webwinkel. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Oosterhout, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Werkmansbeemd 26 4907EW Oosterhout Noord-Brabant, Oosterhout
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!