Zoeken

Advitronics

Advitronics, Velp

Garnizoenstraat 1 5363 VX Velp Gelderland
5363VX Velp
Gelderland
Website: https://www.advitronics.nl/
0486 - 47 88 88
Velp, Gelderland
Telecommunicatie

Bedrijfsprofiel

Advitronics is de specialist op het gebied van telecom voor onder andere tandartsen, huisartsen en andere zorgaanbieders. Het is belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor patiënten, kies daarom voor telefonie van Advitronics en ontdek alle voordelen.

Informatie

Telefonie & voip voor de zorg en praktijken optimaal bereikbaar eenvoudig in gebruik met advitronics bent u als arts of assistente altijd bereikbaar ook bij storing. In een huisartsenpraktijk heeft telefonie een ander profiel dan in een zakelijke omgeving. via een keuzemenu eenvoudig afspraken annuleren en herhaalrecepten bestellen. Denkt u bijvoorbeeld aan spoedoproepen. spoed gaat altijd voor. Een pati nt in nood moet snel te woord worden gestaan. advitronics telecom.. Maar ook de dagelijkse gang van zaken wijkt af. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan bij huisartspraktijken. Wij zetten onze kennis graag in om met u mee te denken over uw telefonische bereikbaarheid..

Inhoud

  • Algemene leveringsvoorwaarden
  • Advitronics

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:telefonie & voip voor in de zorg en zorgpraktijken - advitronics

Onze bezoekers over Advitronics

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Advitronics
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Telecommunicatie. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Velp, provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Garnizoenstraat 1 5363 VX Velp Gelderland, Velp
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!