Zoeken

Tijdloos Beauty Schoonheidssalon

Tijdloos Beauty Schoonheidssalon, Groningen

Oosterstraat 20 9711NT Groningen Groningen
9711NT Groningen
Groningen
Website: https://tijdloosbeauty.nl/
0508800178
Groningen, Groningen
Schoonheidssalon

Bedrijfsprofiel

Schoonheidssalon Tijdloos Groningen | Schoonheidsspecialiste in Groningen. Bij Tijdloos vinden wij het belangrijk dat je je fijn voelt. Een mooie huid helpt om je fijn te voelen en die verzorg je van binnen en van buiten. Heb je huid lief, wij helpen je daarbij! En dat doen wij door naar jouw persoonlijke wensen te luisteren. Elke behandeling is daarom helemaal aangepast naar jouw wensen en jouw huid. Voor maximaal resultaat! Schoonheidssalon Tijdloos is gevestigd in de Oosterstraat in Groningen en gespecialiseerd in acne behandeling, peeling, bindweefselmassage, gezichtsbehandelingen en ontharen.

Informatie

Leef lach en heb je huid lief! tijdloos beauty biedt je de perfecte combinatie tussen huidverbetering huidverjonging gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Ik ben bij Ria gekomen voor acne behandelingen. bij tijdloos vinden wij het belangrijk dat je je fijn voelt. De huisarts had me doorgestuurd naar Ria met het advies acnebehandelingen te ondergaan. een mooie huid helpt om je fijn te voelen en die verzorg je van binnen en van buiten. Mijn huid was rood gevoelig en ondanks dat mijn huid erg droog was zaten er allemaal puistjes.

Inhoud

  • Oke

Belangrijkste producten, dienste, merken

acne behandelinggezichtsbehandelingontharenhuidverzorging

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:tijdloos | schoonheidssalon tijdloos | groningen centrum | schoonheidsspecialiste

Onze bezoekers over Tijdloos Beauty Schoonheidssalon

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Tijdloos Beauty Schoonheidssalon
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Schoonheidssalon. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Groningen, provincie Groningen of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Oosterstraat 20 9711NT Groningen Groningen, Groningen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!