Zoeken

Egomotion

Egomotion, Heijningen

Kraaiendijk 25 4794 SE Heijningen Noord-Brabant
4794SE Heijningen
Noord-Brabant
Website: https://egomotion.nl/
0168-471146
Heijningen, Noord-Brabant
Loopbaanbegeleiding

Bedrijfsprofiel

Egomotion - Hennie Visscher - Ik coach mensen vanaf 30 jaar met een HBO of universitaire opleiding. Als loopbaancoach help ik ze na een burnout, ontslag of andere klachten weer om hun carrière en leven op de rit te krijgen.

Informatie

Ik coach vrouwen en mannen (35 hbo) die na een intensieve gekwalificeerde loopbaan zich niet langer gewaardeerd en op hun plaats voelen. traject 06-40 178 605 loopbaancoach Menu coach Loopbaancoach hulp Persoonlijk leiderschap traject Burn out begeleiding Over hennie coaching F. A) inderdaad heel vervelend is dat andere mensen een grote impact op mijn leven hebben. last hebben van vermoeidheidsklachten. A. Echter door hierover te praten ben ik er ook achter gekomen dat al deze keren ik er altijd beter en sterker uitgekomen ben. zoekende zijn. Q. B) Ze heeft me ook doen inzien dat het feit dat d t gebeurt cht niet altijd aan mij ligt (dat dacht ik altijd wel). waarbij anderen te vaak over hun grenzen zijn gegaan. blokkades en belemmeringen voelen.. loopbaancoaching Blog persoonlijk Contact leiderschap Loopbaancoaching... . Dit heeft was er dan ook de oorzaak van dat ik in alles wat ik deed persoonlijk n zakelijk altijd streefde naar perfectie (want ik was immers niet goed genoeg....).c) Hennie heeft me geholpen om mezelf te bevrijden door op haar rustige ontspannen en bijzonder kundige wijze mij te laten nadenken over mijn denken mijn gevoel en mijn acties. Dit leidde zo af en toe ook tot hilarische situaties zoals de keer dat ze bewust een stilte liet vallen en ik wel even zou laten zien wie hier de langste adem had .d) Ze liet me door het maken van een tafel van karakters nadenken over mijn verborgen karakter. In mijn geval onzekerheid.e) Ze heeft me ook doen inzien dat ik macht over bepaalde zaken terug kan pakken door me na te laten denken over datgene wat ik erbij win (zelfvertrouwen energie inzet motivatie etc).f) Ze heeft me geholpen doen inzien dat het kleine gewonde diertje met een hele grote mond probeert de overhand te krijgen. Terwijl dit helemaal niet nodig is. Ik ben een krachtig persoon en hoef hier de nadruk niet op te leggen.Hoewel ik heel erg geholpen ben met dit traject denk ik dat ik hieraan nog zeker wel een vervolg zal gaan geven al was het maar om mijn huidige situatie te evalueren en bij te blijven sturen..

Inhoud

  • Traject 06-40 178 605
  • Loopbaancoach menu
  • Coach loopbaancoach
  • Hulp persoonlijk leiderschap
  • Traject burn out
  • Begeleiding over hennie
  • Coaching f.a.q.
  • Loopbaancoaching blog
  • Persoonlijk contact
  • Leiderschap loopbaancoaching...

Belangrijkste producten, dienste, merken

Training, coaching, loopbaanbegeleiding

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:egomotion loopbaancoaching. coach voor persoonlijk leiderschap

Onze bezoekers over Egomotion

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Egomotion
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Loopbaanbegeleiding. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Heijningen, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Kraaiendijk 25 4794 SE  Heijningen Noord-Brabant, Heijningen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!