Zoeken

SILKY SMOOTH

SILKY SMOOTH, Julianadorp

Middelzand 5308 1788HC Julianadorp Noord-Holland
1788HC Julianadorp
Noord-Holland
Website: https://www.silkysmooth.nl
+31613165704
Julianadorp, Noord-Holland
Schoonheidssalon

Bedrijfsprofiel

SILKY SMOOTH is een gecertificeerde en de allereerste Wax- & Browbar in Julianadorp (Noord-Holland) en omstreken, waar je terecht kan voor professionele en innovatieve waxbehandelingen met LYCON Precision Waxing. Gespecialiseerd in de (Brazilian) wax en Phibrows Micro-blading. LYCON is nr. 1 werelds beste wax uit Australië met een selectie van de allerbeste en natuurlijke ingrediënten, uiterst zacht voor de huid, geschikt voor haartjes vanaf 1 mm en langdurig haarvrij resultaat zonder roodheid, huidirritaties en stoppels. Daarnaast kan men terecht voor perfecte wenkbrauwen met een naturelle look. Hoog in het vaandel staan persoonlijke aandacht, kwaliteit, hygiëne en discretie.

Belangrijkste producten, dienste, merken

Brazilian wax, waxen dames, waxen heren, wenkbrauw stijling, phibrows microblading (semi) permanente make up, Lycon Precision Waxing

Webwinkel: Nee

Land: ()

Onze bezoekers over SILKY SMOOTH

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over SILKY SMOOTH
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Schoonheidssalon. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Julianadorp, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Middelzand 5308 1788HC Julianadorp Noord-Holland, Julianadorp
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!