Zoeken

Rephone

Rephone, Middelharnis

Nieuwstraat 52 3241CL Middelharnis Zuid-Holland
3241CL Middelharnis
Zuid-Holland
Website: https://www.rephone.nl
0851301646
Middelharnis, Zuid-Holland
Telecommunicatie

Bedrijfsprofiel

Rephone is gespecialiseerd in refurbished iPhones, iPads en smartphones. Refurbished betekent gerenoveerd en dit houdt in dat we bij Rephone gebruikte artikelen een tweede leven geven. Al onze 'gereviseerde' toestellen en apparaten worden uitvoerig door technici nagekeken, getest en gereinigd. We leveren de beste kwaliteit en op alle tweedehands artikelen die je bij ons kunt kopen geldt de wettelijke garantie. In onze webshop vind je ons volledige aanbod.

Informatie

Rephone is gespecialiseerd in refurbished iphones ipads en smartphones. Omdat al onze tweedehands elektronica zorgvuldig wordt nagekeken getest en gereinigd ben jij verzekerd van een iPhone iPad of Mac van de beste kwaliteit. al onze gereviseerde toestellen en apparaten worden door technici uitvoerig nagekeken getest en gereinigd. Het voordeel van het kopen van een refurbished iPhone iPad of Mac is de prijs kwaliteit verhouding. op deze webshop vindt u ons volledige aanbod. De prijs van een gebruikt apparaat ligt lager dan de prijs van een nieuw exemplaar. heeft u nog vragen? neem gerust contact met ons op!. Houd er wel rekening mee dat er een krasje of een beschadiging op de tweedehands iPhone iPad of Mac kan zitten. Dit zegt overigens niets over de kwaliteit van de telefoon. Je hebt twee jaar garantie op onze refurbished elektronica en voor reparatie kun je altijd bij ons terecht..

Inhoud

  • Iphone refurbished klantenservice tot 23:00 op 085 1301 646

Belangrijkste producten, dienste, merken

Refurbished iPhones, Refurbished iPads, Refurbished Samsung

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:rephone - refurbished van rephone

Onze bezoekers over Rephone

  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    2.0
    1 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    2.0
    1 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    2.0
    1 beoordelingen
  • Totaal:
    2.0
    3 beoordelingen
Geef uw mening over Rephone
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Telecommunicatie. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Middelharnis, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Nieuwstraat 52 3241CL Middelharnis Zuid-Holland, Middelharnis
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!