Zoeken

Maatwerkbanen

Maatwerkbanen, Enschede

Hengelosestraat, 298B 7521AM Enschede Overijssel
7521AM Enschede
Overijssel
Website: https://maatwerkbanen.nl/
085 - 060 2480
Enschede, Overijssel
Arbeidsbemiddeling

Bedrijfsprofiel

Maatwerkbanen.nl is een vacatureplatform voor mensen met een arbeidsbeperking. De website is voortgekomen vanuit onze ervaring binnen de re-integratie branche. Doelgroepen die gebruik kunnen maken van onze vacature website zijn onder andere mensen met een Wajong- of WIA uitkering of mensen met een doelgroepverklaring.Ons streven is om mensen met een arbeidsbeperking te bemiddelen naar een passende baan. Ook willen wij werkgevers ondersteunen om de juiste invulling en tools aan te reiken binnen de Participatiewet. Arbeidsbemiddelaars kunnen zowel werkgevers als werkzoekenden begeleiden in een goed traject. Een succes voor alle partijen.

Informatie

Maatwerkbanen de vacaturesite voor mensen vanuit wajong wia en bijstand. Maatwerkbanen gebruikt cookies. gemeenten re-integratiebureaus en werkgevers cre ren samen passende werkplekken. Cookies zijn bestanden die op uw computer tablet of mobiele telefoon geplaatst worden als u maatwerkbanen.

Inhoud

  • Sitemap
  • Inloggen
  • 085 - 060 2480
  • Bekijk onze vacatures!
  • Akkoord

Belangrijkste producten, dienste, merken

Vacatures, bemiddeling, jobcoaching

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:maatwerkbanen

Onze bezoekers over Maatwerkbanen

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Maatwerkbanen
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Arbeidsbemiddeling. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Enschede, provincie Overijssel of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Hengelosestraat, 298B 7521AM Enschede Overijssel, Enschede
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!