Zoeken

Daan's Magazijn

Daan's Magazijn, Elst (overbetuwe)

Marithaime 7 6662WD Elst (Overbetuwe) Gelderland
6662WD Elst (overbetuwe)
Gelderland
Website: https://www.daansmagazijn.nl/
0481351477
Elst (overbetuwe), Gelderland
Computers en Randapparatuur

Bedrijfsprofiel

Daans Magazijn verkoopt sinds 2015 gebruikte elektronische apparatuur. Ons assortiment varieert van laptops en desktops tot aan Ipad's en overige Apple apparatuur. Vanuit onze locatie in Elst (Gelderland) zorgen wij er met ons team voor dat je voor goede producten met een scherpe prijs bij ons aan het goede adres bent.Onze producten zijn geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Al onze apparatuur is optimaal gecontroleerd en vrijgemaakt van data. Dit houdt bijvoorbeeld in dat laptops zijn gewiped en alle monitoren zijn getest op dode pixels. Doordat onze producten uitgebreid worden getest durven wij te zeggen dat onze producten werken als nieuw.Daan's Magazijn vervangt de accu's en batterijen van de producten niet. Het is daarom wel mogelijk dat laptops, tablets en smartphone een kortere batterijduur hebben. Wij verkopen alleen apparatuur die in een zeer goede staat verkeert. Het kan wel zo zijn dat er bijvoorbeeld een krasje op de behuizing van een product zit.Wij proberen zo goed mogelijk in de productbeschrijving te vermelden in welke staat het product verkeerd en wat de gebruikssporen zijn.Mocht je toch nog een vraag hebben over de staat van een bepaald product kun je altijd contact met ons opnemen.

Informatie

Voor goedkope elektronica zoals laptops desktops en tablets zit je bij ons goed. Daan s Magazijn verkoopt sinds 2015 gebruikte elektronica. op werkdagen voor 15 00 besteld morgen in huis!. Ons assortiment varieert van laptops en desktops tot aan Ipad s en overige Apple apparatuur.

Inhoud

  • Privacy policy
  • Algemene voorwaarden
  • Bestellen
  • Disclaimer
  • Contact
  • Bekijk alle resultaten (0)
  • Veelgestelde vragen
  • Donatieprogramma
  • Blogs
  • Menu menu

Belangrijkste producten, dienste, merken

Wij leveren gebruikte elektronica van verschillende A-merken, zoals: - HP- Dell- Apple- Samsung- Blackberry- Fujitsu- BenQ- LG- Lenovo- Philips- Logitec- NvidiaOns assortiment is onder te verdelen in 6 categorieën, namelijk:- Tablets- Laptops- Monitoren- Desktops- All-in-One PC's- Accessoires

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:daans magazijn: tweedekans elektronica voor een scherpe prijs

Onze bezoekers over Daan's Magazijn

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Daan's Magazijn
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Computers en Randapparatuur. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Elst (overbetuwe), provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Marithaime 7 6662WD Elst (Overbetuwe) Gelderland, Elst (overbetuwe)
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!