Zoeken

CCNed

CCNed, Bleiswijk

Amethistweg 5 2665 NT Bleiswijk Zuid-Holland
2665NT Bleiswijk
Zuid-Holland
Website: https://www.ccned.nl/nl/
0798200020
Bleiswijk, Zuid-Holland
Industrie

Bedrijfsprofiel

Rockwell Automation, (NYSE: ROK) is 's werelds grootste bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering en informatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Rockwell Automation heeft 22.000 medewerkers die klanten in meer dan 80 landen bedienen. Wereldwijd zijn de topmerken Allen-Bradley® , GuardMaster® en Rockwell Software® erkend op het gebied van innovatie en excellentie. Rockwell Automation heeft een sterke focus op integriteit. De reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie wordt ondersteund door de producten, software en diensten.

Informatie

Cc nederland heeft een uitgebreid divers en hoogwaardig aanbod aan componenten voor industrie & machinebouw. IDEC heeft met de PS5R-V een nieuwe serie voedingen ontwikkeld. neem contact op of bestel in de webshop! . Deze zijn compacter en kunnen op 6 verschillende manieren gemonteerd worden.

Inhoud

  • Meer gegevens

Belangrijkste producten, dienste, merken

Rockwell Automation, allen bradley

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:componenten voor machinebouw en industrie | cc nederland b.v.

Onze bezoekers over CCNed

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over CCNed
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Industrie. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Bleiswijk, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Amethistweg 5 2665 NT Bleiswijk Zuid-Holland, Bleiswijk
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!