Zoeken

BE Catering

BE Catering, Amsterdam

Witbolstraat 5 1032LC Amsterdam
1032LC Amsterdam
Noord-Holland
Website: https://www.becatering.nl
020 694 63 71
Amsterdam, Noord-Holland
Catering

Bedrijfsprofiel

B&E Catering en events verzorgt al 25 jaar catering van het hoogste niveau op de mooiste event locaties in de regio Amsterdam. In nauwe samenspraak met onze klanten en partners ontwikkelen wij voor elk event, klein of groot, een culinair concept op maat.

Informatie

B& e catering & events verzorgt al 25 jaar catering van het hoogste niveau op de mooiste event locaties in de regio amsterdam! in nauwe samenspraak met onze klanten ontwikkelen wij voor elk event klein of groot een culinair concept op maat. Naast de catering in Amsterdam kunnen wij ook de totale organisatie van uw event op ons nemen. graag maken wij vrijblijvend kennis met u. Zo heeft u voor alle aspecten van uw event n partner en bent u verzekerd van een perfecte organisatie en een programma waarin alle onderdelen qua vorm en inhoud naadloos op elkaar aansluiten.

Inhoud

  • #navigation mobile
  • Bbq op locatie lees meer

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:catering amsterdam en omstreken l b&e catering en events

Onze bezoekers over BE Catering

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over BE Catering
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Catering. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Amsterdam, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Witbolstraat 5 1032LC Amsterdam, Amsterdam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!