Zoeken

Curiosityworld

Curiosityworld, Moergestel

De Scheerman 6 5066EH Moergestel Noord-Brabant
5066EH Moergestel
Noord-Brabant
Website: http://www.curiosityworld.nl
06-13908636
Moergestel, Noord-Brabant
Musea

Bedrijfsprofiel

Curiosityworld houdt zich met veel enthousiasme bezig met educatieve lezingen, workshops en excursies rondom wetenschappelijke onderwerpen als sterrenkunde en ruimtevaart, geologie, prehistorie, geschiedenis, natuur en cultuur. Curiosity staat voor nieuwsgierigheid en world verwijst naar de wereld. Kortom: Curiosityworld voor iedereen die nieuwsgierig is! We hebben een ruim aanbod aan onderwerpen. Onderwerpen die regelmatig worden uitgebreid en op ieders niveau en doelgroep zijn afgestemd.

Informatie

Curiosityworld geeft kinderworkshops en volwassen educatie over wetenschap cultuur prehistorie en cultuur voor iedereen die nieuwsgierig is. Ga naar inhoud Page load link Activiteiten #main Ga naar de bovenkant . Curiosityworld is in 2009 opgericht door museologe Sandra van Dam.

Inhoud

  • Ga naar inhoud
  • Page load link
  • Activiteiten
  • #main
  • Ga naar de bovenkant

Belangrijkste producten, dienste, merken

Overdracht en delen van kennis, aanbieden van lezingen en workshops op het gebied van wetenschap, cultuur en (pre)historie. We werken met name voor scholen, bibliotheken maar bedrijven zijn ook welkom.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:kinderworkshops, educatie, lezingen en excursies over wetenschap.

Onze bezoekers over Curiosityworld

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Curiosityworld
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Musea. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Moergestel, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
De Scheerman 6  5066EH Moergestel Noord-Brabant, Moergestel
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!